Salam Ramadhan

Apa khabar brade and sista semua .

 

Amacam dah masuk hari 4 , helloooo semua puasa kan ….

jangan plak jadi macam time sekolah lah plak , selalu sangat ponteng puasa hehehehe… moga Allah ampunkan dosa dosa masa lalu tu.

Lama plak tak post apa apa kat sini , tu lah tergerak hati plak nak post something kat sini.

Ada juga perasaan tak best sikit bila nengok ada orang curi idea idea kita yang dah IP , lepas tu share kat orang tak pe , siap charge sekali …. kan tak baik buat cam tu … cer bincang dan bagi sikit happy kat orang yang buat benda tu … kan bagus

kena plak orang lain yang datang cakap kat kita ni . . heheheh tapi tu lah malas nak fikir benda benda remeh macam ni , tapi kadang kadang kena juga ada tanggung jawap kasi SENTAP sikit mereka mereka yang mencabul idea orang …. kan melacur nama nya hehehehe

 

tak baik , dosa beb … tolong lah insaf ye ,,,,, BEST BEST BEST

 

Maaf Zahir Batin