12-4-18 . Garaj Wang

Insha Allah hari ini akan berlangsung Garaj Wang di Setapak . ini adalah kali berapa ratus workshop GARAJ WANG ni ….. dan beribu kot … Allahu Akbar .

Apa benda ni ,,,,, sebenarnya ramai yang hanya akan mula aware akan keadaan kewangan bila mereka lihat , atau rasa sendiri ….. selagi tak … maka mereka tak akan nampak apa apa , akhirnya mereka tak perasan akan kesakitan yang sedang mereka alami.

sama macam kete , jangan kita pakai sampai lah kete tu dah tak le jalan lagi sebab ada benda yang dah rosak abes…. maybe kalau dulu check atay servis , boleh jugak tahu akan keadaan kewangan kita ….

jadi hari ini dalam GARAJ WANG , akan kita periksan akan kewangan kita , dan benda tu kena lah masuk satu sistem untuk periksa, dan anda sendiri akan lakukan suapay anda dapat rasakan nya.

inilah yang akan AbangAbu berikan dalam sesi GARAJ WANG …. akhirnya akan sendiri rasa lah . Kan

jal l;agi nak start …. mlm nanti update lah ye

 

#mentorkewanganno1asia #abangabu #mekanikwang #jutawan #kaya#