51 STEP utk MILIKI HARTANAH dalam masa 30, 60, 90 hari……

AbangAbu ingin berkongsi tindak yang perlu di lakukan setiap hari .51 tindakan yang jika anda lakukan , anda akan mempunyai ilmu yang lengkap untuk memiliki hartanah dalam masa 30 , 60 atau 90 hari … syaratnya buat apa yang AA suruh buat setiap langkah. Setiap hari anda akan dapat Step yang perlu di lakukan.

Memiliki hartanah masih merupakan perbelanjaan yang paling besar untuk ramai orang di luar sana . Bagaimana pun ramai juga yang melabur kini menghadapi masalah ROI kerana keadaan pasaran yang tidak positive.

Buat Pelan tindakan 51 STEP

Anda membuat keputusan setiap hari – ada yang mudah dan ada juga perlukan pemikiran dan perancangan yang kompleks. Apabila anda membuat keputusan untuk memiliki hartanah . AbangAbu cadangkan anda mengambil pendekatan yang teratur menggunakan langkah-langkah tindakan 51STEP

.
51STEP akan membawa anda mendalami aspek aspek penting agar anda mempunyai ilmu dan keyakinan untuk melabur dalam hartanah.
– Adakah anda berpuas hati dengan susunan hidup semasa anda? Fikirkanlah di mana anda mahu hidup seterusnya?

Apa yang akan anda tunggu atau berubah?

Apakah kos perumahan semasa anda?

Adakah situasi perumahan semasa anda sejajar dengan pilihan anda ?

Bolehkah anda membiayai perbelanjaan hidup anda?

Adakah anda bersedia untuk menukar situasi perumahan anda secara kewangan?

Sekiranya anda ingin mengubah keadaan kehidupan anda, apa penyesuaian yang perlu dibuat?

Apakah pelan jangka panjang anda untuk menyesuaikan keperluan perumahan anda seiring perubahan keadaan kehidupan anda?

Disusun dengan kaedah yang boleh di praktikkan . Tindakan Tindakan kecil yang berikan impak besar dalam perjalanan anda memiliki hartanah anda.

DAPATKAN E-COACHING 51 STEP ini SEKARANG dengan hanya RM19 sahaja.

Anda akan menerima 51 email tindakan . 1 email dengan 1 tindakan anda di hantarkan ke email anda untuk anda BUAT TINDAKAN tersebut .

51 satu tindakan ini boleh di lakukan dalam masa 30, 60, 90 hari mengikut masa yang anda berikan untuk process ini.

Sebagai untuk membantu anda , menyesuaikan diri , AA akan menghantarkan 1 email setiap hari dengan 1 tindakan yang perlu anda lakukan.

Semua email ini untuk anda menguasai ilmu HARTANAH dan memiliki hartanah yang pertama jika anda belum lagi , dan menambahkan bilangan hartanah sekiranya anda sudah memiliki hartanah yang pertama.

DAPATKAN ECOACHING ini SEKARANG

Bayaran untuk Malaysia : RM19 sahaja sebelum 31 -August 2019
– Transfer Online ke MAYBANK Account 555135109019
– atau BANK BANK LAIN
– Email the resit bayaran ke abangabu@nowasia.sg
– Tunggu email pengesahan dan sahkan.
– Mulakan perjalanan ilmu Hartanah dengan ecoaching .

Bayaran KREDIT KAD dan PAYPAL

DEBT BUSTER – BEBAS BEBAN HUTANG

Featured

Bagaimana Anda Dapat Lunaskan Hutang Tegar 6-Angka Dengan Kaedah Debt-Buster AbangAbu

– HUTANG Lebih SGD 500K,  AbangAbu sendiri selesaikan dengan kaedah ini ….

..- 19 Jenis HUTANG di selesaikan dalam masa 3 tahun oleh AJMAL seorang usahawan ….

JANGAN PANIK jika HUTANG anda juga 6 Angka… Kerana ianya boleh di selesaikan …..
Fakta, kini beban Hutang berterusan adalah disebabkan kos sara hidup. Itulah sebabnya anda perlukan Ilmu  DEBT BUSTER.
.
 
………ramai yg panik hidup mereka kerana beban hutang disebabkan keadaan ekonomi, sara hidup yang tinggi…….   … ada 2 pilihan sahaja…….
.
1- Teruskan PANIK dan STRESS setiap hari dgn hidup yg dibebani hutang …

Atau..

2- Dapatkan VIDEO DEBT BUSTER yang akan menunjukkan bagaimana HUTANG dapat di lunaskan dengan menggunakan teknik teknik DEBTBUSTER
.
.
...Jangan cuba membayar hutang hutang anda tanpa mendapatkan ilmu ini kerana mungkin hanya merugikan anda ……..ILMU DEBT BUSTER yang akan di kongsikan ini adalah teknik original yg digunakan oleh saya sendiri dalam mengeluarkan diri saya dari hutang melebihi 1/2 juta dollar Singapura .. .
.
.
Jadi……. Anda boleh lah teruskan dengan cara anda sendiri…
.
.
..Atau Dapatkan VIDEO DEBT BUSTER Sekarang ini dengan HARGA PELANCARAN  DISCOUNT RM50.00
.
itu Sahaja…….. Harga sebenar Program Debt Buster ini adalah RM249.  Harga Pelancaran —>  RM199 sahaja.

 (HARGA TAWARAN ini sehingga September 5hb, 2019 , Harga menjadi RM249 selepas 5hb September 2019 )….. 
.
.
. .Bagaimana AA boleh bantu anda dengan DEBT BUSTER :.

+ AA akan tunjukan kaedah yang anda perlu lakukan dalam  11 video bersiri . 
+ Anda akan juga mendapat video video tambahan setiap bulan mengenai bab hutang , tools baru, interviews dan updates …
.
Setiap video di antara 3 – 12 minit yang  akan menerangkan kaedah kaedah serta tindakan yang perlu anda lakukan secara terperinchi..
.
Dalam video DEBT BUSTER ini AbangAbu akan terangkan,
.VIDEO 1- Pengenalan AbangAbu 
.
VIDEO 2-jenis jenis hutang dan cara yang berlainan bentuk bayarannya ..
.
VIDEO 3.Cara menyelesaikan hutang dengan manusia.

VIDEO 4.Cara Menyelesaikan Pelajaran 

VIDEO 5.Cara menyelesaikan Hutang Kereta 

VIDEO 6.Cara menyelsaikan Hutang Rumah 

VIDEO 7. Kaedah persiapan Pembayaran Hutang .

VIDEO 8. Menukarkan Hutang ke bentuk Visual yang dapat di lihat.

VIDEO 9. Mengenali Hutang dan mengatur strategi lunaskan dengan sistem Debt Buster AbangAbu ini mengikut index Hutang .

VIDEO 10.Kaedah Menambahkan SPEED bayaran HUTANG ini.

VIDEO 11. Contoh Sebenar  Proses Bayaran HUTANG kadeh DEBT BUSTER yang hanya mengambil 61/2 tahun untuk menjadi BEBAS HUTANG termasuk selesaikan HUTANG LOAN RUMAH sebanyak RM150000. 

BONUS VIDEO

 BONUS 1: VIDEO Cara Menyelesaikan HUTANG KAD KREDIT yang banyak ( 3-7 kad ) dan Mencipta KREDIT KAD Personal Anda ( jadi Bank Sendiri ) 
.
BONUS 2: Video Video Bulanan yg mengenai tools tools , interviews bersama guru guru dan juga real interviews dari yang berjaya bebas bebanan Hutang Hutang Mereka …

AbangAbu ingin sekali menolong dan tunjukan kaedah kaedah ini ….

Dan untuk pengetahuan anda , Ilmu ini sangat bernilai sekali ……
kerana dengan teknik ini ……….Allah permudahkan perjalanan menjadi Bebas Beban Hutang . 
.
Untuk anda yang sudah mendapatkan eBook , 10 Langkah bebas hutang pasti akan lebih teruja bila anda dapatkan ilmu dalam video ini.

Bagi yang masih belum dapatkan Ebook anda Boleh dapatkan SEKARANG  
.
.
Value Video ini adalah RM249 ... SEKARANG HANYA RM199  
Tawaran Pelancaran ini hanya hingga 5hb September 2019 .
.
.

10 Video panduan untuk bebaskan diri anda dari Hutang .yang mengandungi semua cara cara settle hutang hutang di bawah ini..

Hutang Kawan, Hutang emak ayah, Hutang Adik beradek,,,,……….. senang cakap hutang dengan manusia.. …Hutang Bisnes , ada yang tersangkut tak dapat bayar sebab takde untung… dan sebagainya .Hutang Kereta . sebab beli tak fikir pun dulu…… Hutang Kredit Kad , sebab pakai macam duit free je  Hutang Personal Loan dan Ansuran Barang Hutang Rumah Hutang ASB
dan yg sewaktu dengan nya…………… .

AbangAbu ingin jemput anda untuk dapatkan Video ini dengan harga bukan– RM249 , Hanya RM199/=

Bayaran boleh di lakukan dengan cara cara di bawah untuk Malaysia .

1- Bank Transfer / Bank in ke MayBank
Now Asia International Sdn Bhd – No Account 555135109019 May Bank
AbangAbu – No 7040097584 – CIMB
.
atau BANK BANK MALAYSIA
2- EMail ke abangabu@nowasia.sg – RE: DEBT BUSTER dengan resit bayaran..
3- Tunggu email konformasi dan verifikasi
4- Pastikan anda tekan link SAHKAN LANGGANAN untuk verifikasi dan anda akan dapat email untuk log ke DEBT BUSTER dengan password yang akan anda terima

UNTUK BAYARAN PAY PAL / KREDIT KAD /DEBIT KAD MALAYSIA

Email ke abangabu@nowasia.sg selepas bayaran di buat untuk aktifkan account anda .

Untuk yang berada di SINGAPORE anda boleh dapatkan DEBT BUSTER dengan step step berikut :

1- Bank Transfer to POSB Bank 060-72619-1
2- Email to abangabu@nowasia.sg – RE: DEBT BUSTER with payment receipt .
3- Wait for confirmation and verification email .
4- Verify your email and get to log in to DEBT BUSTER with the password.

For CREDIT CARD / DEBIT CARD / PAY PAL in SINGAPORE

2- Email to abangabu@nowasia.sg – RE: DEBT BUSTER with payment receipt .
3- Wait for confirmation and verification email .
4- Verify your email and get to log in to DEBT BUSTER with the password

PSS::: NAK JADI AFFILIATE DEBT BUSTER ?

Boleh Join Affiliate DEBT BUSTER