RAYA GET TOGETHER AT ISTANA

Salam ied Mubarak, it is full of Raya open house tho whole week and weekends. Some place AbangAbu tak dapat pergi, rugi tak dapat rasa kuih raya.

Last Friday , it was an open house at istana under invatation from the Minister Incharge of Muslim Affairs Prof. Dr Yaccob Ibrahim.

So AbangAbu had some meeting at office and than head direct to Istana. Reach Istana at 7pm Bus pick us at main gate than sampai istana just in time for prayers.After prayer turun to the open space for the raya get together. Semua community leaders, business leaders semua ada kat situ. Buat networking sikit. Ramai yang kenal plak AbangAbu , rasa malu plak sebab pakai baju office attire je , tak pakai baju melayu… tak ambik gambar plak.

Mr Zaki MP ngah q for satay sempat AbangAbu ambik gambar… seronok juga jumpa ramai org kenamaan jugak, AbangAbu dapat 3 biz proposal buat program dalam get together tu , hahaha so the benefit of attend even event cam gini bagus kan…..

Ada orchestra melayu singapore dendangkan lagu lagu merdu. Terpegun AbangAbu dengan persembahan mereka memang best yang nyanyi tun pun best jugak suara dia hehehehe . Ni buat AbangAbu ngah wait my own song … dah siap ngah nak insert dalam CD audio AbangAbu Wang dan Anda.

Tu je lah AbangAbu nak update sikit …. Jangan lupa dengar interview AbangAbu pat radio Warna on Tuesday from 3pm to 4 pm dalam segmen paradigma bersama AB SHaik

ngah terpegun ustaz nengok
ngah terpegun ustaz nengok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *