“SIMPAN Challenge” – 2 hari untuk bermula, dah daftar?

emilcar » 2007 » September

2 DAYS MORE to “SIMPAN” challenge

1st September 2009 to 30th September 2009

769 dah join … anda sudah? kalau belum join sekarang.Banyak suprise menanti anda yang sudah daftar.

Anda boleh juga buat pendaftaran di Masjid An Nur Woodlands, Masjid Darul Makmur Yishun , Masjid Darul Aman di Enous.

Salam Semua, mulai 1 August 2009 AbangAbu akan membuat banyak aktiviti dalam mengajak semua orang menyertai kempen ” SIMPAN Cahllenge ” ini. Matlamat AbangAbu sekurang kurangnya 1000 orang akan menyokong initiatif ini dengan menyertai kempen ini dan menanamkan sifat dan budaya menyimpan dikalangan masyarakat kita.

AbangAbu perlu sokongan anda semua dalam menjayakan SIMPAN CHALLENGE yang bertujuan untuk memupuk sifat menyimpan serta berjimat dikalangan masyarakat kita.

Kempen ini akan dimulakan pada 1September hingga 30 September. AbangAbu mahu pastikan sekurang kurangnya 1000 perserta . Jangan tunggu lagi daftar sekarang dan anda pasti akan merasakan penyertaan ini membawa banyak faedah dalam hal kewangan anda.

Kelab Ekoniaga, NowAsia anjur kempen menabung – Laporan Berita Harian

Simpan challenge adalah satu kempen untuk membina budaya menyimpan dan berjimat serta mengumpulkan wang dikalangan masyarakat melayu.

1) Promosi untuk mendapatkan jumlah sasaran minima 1000 peserta bermula dari 1st Ogos to 30th Ogos 2009..

2) Bermula dengan Pelancaran pada 29th Ogos 2009 (sabtu). Ini akan memberi peluang kepada yang mungkin tertinggal untuk menyertai Kempen Simpan Challenge sebelum 1st Sept 2009. (Tempat cadangan SPH atau masjid Sultan)

3) Sebuah booklet 20 mukasurat bertajuk “10 petua rahsia jutawan” akan diberikan kepada peserta pada hari pelancaran juga di acara acara Simpan Challenge. 3000 booklet akan di terbitkan. 10 sponsor akan membiayai kos penerbitan.

4) Tip pertama Simpan Challenge akan bermula pada 1st September 2009.

Semua peserta akan mendapat tip cara untuk memotong perbelanjaan atau menjana wang melalui email setiap hari salama 30 hari. ( 1st sept to 30th Sept)

5) Matlamat peserta adalah untuk mendapatkan $1K dengan mengunakan tip tip yang akan diberikan. $1k adalah matlamat supaya peserta mempunyai target, bagaimanapun jika tidak dapat menyimpan 1k mungkin peserta akan dapat mengumpulkan $600 atau $300 . pasti ianya lebih baik dari tiada simpanan langsung.

6) Tip tip yang diberikan adalah praktikal , mudah dan boleh dilakukan dengan serta merta .AbangAbu akan berikan tip tip yang berkesan dan praktikal ,seperti a)minta anda melupakan hasrat melancung bulan ini, b)umpamanya,bawa bekal 3 hari dalam seminggu ke tempat kerja, c)jadikan satu hari sebagai hari larang berbelanja.

7)Peserta akan juga melaporkan berapa yang telah mereka simpan setiap minggu melalui email dan juga menyatakan apa yang telah mereka lalukan . Jumlah yang terkumpul secara keseluruhan akan di laporkan diblog AbangAbu.com . Juga, jika perkara yang mereka lakukan itu menarik akan dilaporkan didalam blog serta juga (BH) agar yang lain juga boleh juga mencuba kaedah tersebut.

8) Di akhir kempen , AbangAbu akan mendapatkan 10 Keluarga atau individu yang berjaya mengumpulkan yang paling tinggi untuk menceritakan pengalaman mereka. Ini adalah untuk memberikan semangat kepada keluarga lain untuk meneruskan sifat menyimpan. Semua peserta akan di jemput untuk menghadiri satu perjumpaan sebagai penghabisan Kempen Simpan Challenge 2009.Di acara ini juga akan diumumkan jumlah keseluruhan yang berjaya dikumpulkan oleh semua peserta.

Untuk sertai SIMPAN challenge sila isikan butir butir dibawah

Name :

Email :

No Talipon :

Isikan butir dibawah dan submit atau talipon 62200701 untuk maklumat seterusnya.

Yuran penyertaan $5 perlu di bayar untuk menyertai “SIMPAN challenge” Ini.

Cara Bayaran.

1. Secara Online $5.50  ( $0.50 is for service charge)


2.Bank Transfer $5.00 to POSB SAVINGS ‘ 060-72619-1′ . Please sms confirmation to 91463164 or scan and email to abangabu@nowasia.sg the transaction reciept.

3. Send Cash or Cheque payabale to “AbangAbu” to 25 peck Seah Street #07-09 , Old Civil Service College Tg Pagar.

4. Come personally to our office at 25 Peck Seah Street #07-09. Singapore                                    Beside Tg Pagar MRT Exit A

Saya berjanji akan dengan sedaya upaya saya akan membuat semua tip yang diberikan kepada saya. Matlamat saya adalah menyimpan serta mendapatkan wang sebanyak $1 ribu dalam masa 4 minggu.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *