Program Event Cashflow Game Melayu Terbesar di Asia

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatu .

Datang 7th Nov 2015 ini , akan berlangsung satu event yang AbangAbu impikan sejak beberapa tahun yang lalu.

Walaupun sudah capai pelbagai matlamat dalam bidang training dan speaking ini , Event inilah yang menjadi satu satu impian yang saya terlalu nak dalam hidup saya .

Sebab Cashflow Game ini telah mengubah sama sekali pemikiran saya terhadap wang dan kekayaan, sejak itu hidup saya terus berubah kerana cara saya fikir dan faham mengenai wang sudah amat berlainan.

Dengan ilmu baru itu dapat saya mencapai tahap kewangan yang laur biasa dalam hidup saya. Dengan kejayaan tersebut Abangabu juga mendapat kesedaran mengenai kepentingan islam dalam cara kita uruskan dan gunakan kekayaan yang diberikan olah Allah .

Kini , dengan izin Allah yang Maha pengasih dan Maha Penyayang dengan limpah kurnianya , AbangAbu di beri peluang pada 7 nov 2015 untuk menjalankan program ini.

AbangAbu dapat berkongsi satu permainan CASHFLOW yang sebenarnya simulasi kehidupan sebenar dan pengajaran yang benar benar membuka minda dan terus membantu AbangAbu dalam mencapai kejayaan Kewangan tersendiri.

Program 1 hari yang akan berlangsung di PWTC pada 7 November 2015 , bermula dari 9am hingga 6pm.

AbangAbu akan memastikan ianya berpandukan ajaran Islam dengan memberikan penerangan yang sangat mendalam dan mudah untuk di fahami oleh Uztaz Prof Dr Zaharuddin Abd Rahman . kerana AbangAbu sangat percaya dan yakin , dengan mengikuti ajaran islam dalam apa apa pun yang kita lakukan termasuk kewangan pasti akan membawa kejayaan .

Dan AbangAbu ingin mereka yang hadir faham akan cara yang betul dalam mencapai kejayaan kewangan yang sebenar. Apakah kaedah kaedah dalam menjana pendapatan yang sangat unik dan power, pendapatan PASIF . Dimana dengan mempunyai pendapatan pasif yang melebihi perbelanjaan bulanan , anda mencapai tahap kebebasan kewangan … Yang penting bagaimana untuk lakukan itu dengan keadaan anda sekarang . FIZO Omar akan bersama berkongsikan dengan anda semua cara bagaimana beliau mencipta pendapatan pasif dari FAN Base beliau , perniagaan beliau dan bagaiana anda juga boleh lakukan . BEST BEST BEST

Sebagai untuk meneruskan ilmu kewangan ini berterusan kepada masyarakat , akan di lancarkan sebuah KELAB CASHFLOW ISLAM yang akan menjadi satu tempat ilmu kewangan ini terus di kembangkan kepada semua masyarakat Malaysia .
AbangAbu sudah menjemput Datuk Maznah Hamid , Owner Securiforce juga seorang Billioniare Malaysia.

Dan pastikan selepas sesi pagi , akan di langsungkan satu event permainan simulasi CASHFLOW yang terbesar di Malaysia dengan penyertaan 500 peserta . Ini bukan hanya satu permainan , tetapi adalah satu cara peserta belajar akan kewangan dalam bentuk praktikal . Yang pasti semua orang akan terbuka minda mereka dalam memahami akan kewangan dengan lebih jelas.

memang Best sangat bila AA terbayang akan apa yang berlaku nanti .

BEST BEST BEST !

Kalau mahu terus daftar sila ke www.mekanikwang.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *