Kempen $IMPAN ¢hallenge ! 5 September – 5 October 2019

Dalam Pelancaran Program Lestari Kewangan Kebangsaan di Bank Negara oleh Perdana Menteri Malaysia, Tun M , FENETWORK yang di anggotai oleh semua badan badan dan agensi kewangan kerajaan telah mengeluarkan statistik yang sangat membimbangkan .

Dan ada 3 statistik mengenai simpanan masyarakat Malaysia yang membimbangkan ….. dan……

1- Separuh daripada rakyat Malaysia tidak mampu mengeluarkan RM1000 untuk kecemasan …. 52% dari rakyat Malaysia dalam keadaan sedemikian…….. Amat menyedihkan...

2. 2 dari 5 warga Malaysia yang berkerja tidak mampu langusng menyimpan walaupun bekerja .

3. 2 dari 10 warga Malaysia tidak dapat simpan langsung dalam masa 6 bulan yang lalu.

Melihat statistik ini AbangAbu terpanggil untuk buat sesuatu yang mampu . Dan timbul idea SIMPAN CHALLENGE yg pernah membantu ribuan orang di Singapura pada tahun 2009.

Kini setelah 10 tahun , AbangAbu ingin memulakan satu lagi kempen SIMPAN CHALLENGE dengan tip tip praktikal yang baru dengan juga menggunakan teknologi baru dan effektif.

Kenapa KEMPEN Simpan Challenge ?
Kempen Simpan Challege adalah satu kempen simpan yang telah memberikan result yang sangat membanggakan dgn mencapai 100% target simpanan oleh peserta peserta yang menyertai nya .

Kempen Simpan Challenge ini di jalankan melalui email sahaja , yang memudahkan semua peserta untuk melakukan tip tip yang di hantar kepada mereka .

Kempen Simpan Challenge juga mempunyai satu forum untuk membincangkan semua tip tip yang di berikan .

Kempen Simpan Challenge juga adalah sangat interaktif dimana peserta boleh berkongsikan pengelaman mereka dan juga bersoal jawap dengan pihak Simpan Challenge .

Kempen ini bertujuaan untuk mengurangkan statistik #1 . Kempen ini ingin memastikan semua yang menyertai kempen ini akan mempunyai RM1000 sebagai wang kecemasan pada bila bila masa .

Bagaimana KEMPEN SIMPAN CHALLENGE dijalankan?
Simpan Challenge adalah satu kaedah yang sangat unik dan berkesan yang di reka dan di bentuk oleh AbangAbu . Dengan menggunakan tip tipt yang sangat praktikal untuk di lakukan bersama keluarga .

Setiap hari 1 email yang akan membawa satu tip untuk di lakukan oleh peserta , dan semua tip tip ini adalah sangat mudah dan berkesan jika di lakukan . Semua tip tip ini telah di lakukan oleh semua peserta SIMPAN CHALLENGE 2009 dan mendapati ianya mudah , dan efektif serta membawa kembali sifat berjimat dan menyimpan .

Semua tip tip ini akan membawa mereka mengumpulkan duit dan juga menabung setiap hari … ini amat mengujakan setiap peserta kerena mereka dapat melihat keberkesanannya dengan begitu cepat.

semua peserta di berikan matlamat RM1000 untuk di capai dalam masa 30, 60, 90 hari sejak bermulanya kempen Simpan Challenge tersebut .

BILA KEMPEN INI BERMULA dan CARA MENDAFTAR?
Kempen Simpan Challenge akan bermula pada 5 September -5 October 2019. dimana tip yang pertama akan di hantar pada 5 September 2019.

Pendaftaran untuk menyertai KEMPEN SIMPAN CHALLENGE ini bermula dari OGOS 1 – 4 SEPTEMBER 2019 .

Yuran Pendaftaran sebanyak RM30 di kenakan untuk semua yang ingin mendaftarkan diri melalui LINK PENDAFTARAN INI ..

bayaran BILPLZ akan di update kan pada August 15 2019

Bayaran PAYPAL

DIMANAKAH PROGRAM INI ????
inilah yang paling BEST …. sebab anda tidak perlu kemana mana , anda akan menerima setiap email yang mengandungi tip tip simpanan dalam bentuk video video tip simpan oleh AbangAbu .

Ada juga pelbagai tip tip lain yang akan di selitkan seperti tip jana kewangan dan sebagainya .

jadi , anda tak perlu ke mana mana ….. BEST kan ..

JIKA ANDA MAHU MELAKUKAN PERUBAHAN DALAM SIMPANAN ANDA DENGAN ADA LEBIHAN RATUSAN ATAU RIBUAN RM SETIAP BULAN …. JOIN SIMPAN CHALLENGE

Apa yang anda akan lakukan dengan beberapa wang tambahan? Membayar hutang? Membina dana kecemasan? Simpan untuk percutian? Jimat untuk bersara?

Terlepas dari situasi peribadi atau keluarga anda, perbelanjaan kurang dan tabungan lebih banyak adalah tabiat yang baik untuk berkembang. Cabaran penjimatan wang boleh menjadi cara yang menyeronokkan dan berkesan untuk membantu mengembangkan kebiasaan tersebut, dan memberi motivasi dan akauntabiliti untuk tetap bersaing.

MAHU DETAIL KEMPEN SIMPAN CHALLENGE SILA – KLIK INI

SAYA NAK JOIN SIMPAN CHALLENGE 2019 ! 

We respect your email privacy

 

ED222087.png

51 STEP utk MILIKI HARTANAH dalam masa 30, 60, 90 hari……

AbangAbu ingin berkongsi tindak yang perlu di lakukan setiap hari .51 tindakan yang jika anda lakukan , anda akan mempunyai ilmu yang lengkap untuk memiliki hartanah dalam masa 30 , 60 atau 90 hari … syaratnya buat apa yang AA suruh buat setiap langkah. Setiap hari anda akan dapat Step yang perlu di lakukan.

Memiliki hartanah masih merupakan perbelanjaan yang paling besar untuk ramai orang di luar sana . Bagaimana pun ramai juga yang melabur kini menghadapi masalah ROI kerana keadaan pasaran yang tidak positive.

Buat Pelan tindakan 51 STEP

Anda membuat keputusan setiap hari – ada yang mudah dan ada juga perlukan pemikiran dan perancangan yang kompleks. Apabila anda membuat keputusan untuk memiliki hartanah . AbangAbu cadangkan anda mengambil pendekatan yang teratur menggunakan langkah-langkah tindakan 51STEP

.
51STEP akan membawa anda mendalami aspek aspek penting agar anda mempunyai ilmu dan keyakinan untuk melabur dalam hartanah.
– Adakah anda berpuas hati dengan susunan hidup semasa anda? Fikirkanlah di mana anda mahu hidup seterusnya?

Apa yang akan anda tunggu atau berubah?

Apakah kos perumahan semasa anda?

Adakah situasi perumahan semasa anda sejajar dengan pilihan anda ?

Bolehkah anda membiayai perbelanjaan hidup anda?

Adakah anda bersedia untuk menukar situasi perumahan anda secara kewangan?

Sekiranya anda ingin mengubah keadaan kehidupan anda, apa penyesuaian yang perlu dibuat?

Apakah pelan jangka panjang anda untuk menyesuaikan keperluan perumahan anda seiring perubahan keadaan kehidupan anda?

Disusun dengan kaedah yang boleh di praktikkan . Tindakan Tindakan kecil yang berikan impak besar dalam perjalanan anda memiliki hartanah anda.

DAPATKAN E-COACHING 51 STEP ini SEKARANG dengan hanya RM19 sahaja.

Anda akan menerima 51 email tindakan . 1 email dengan 1 tindakan anda di hantarkan ke email anda untuk anda BUAT TINDAKAN tersebut .

51 satu tindakan ini boleh di lakukan dalam masa 30, 60, 90 hari mengikut masa yang anda berikan untuk process ini.

Sebagai untuk membantu anda , menyesuaikan diri , AA akan menghantarkan 1 email setiap hari dengan 1 tindakan yang perlu anda lakukan.

Semua email ini untuk anda menguasai ilmu HARTANAH dan memiliki hartanah yang pertama jika anda belum lagi , dan menambahkan bilangan hartanah sekiranya anda sudah memiliki hartanah yang pertama.

DAPATKAN ECOACHING ini SEKARANG

Bayaran untuk Malaysia : RM19 sahaja sebelum 31 -August 2019
– Transfer Online ke MAYBANK Account 555135109019
– atau BANK BANK LAIN
– Email the resit bayaran ke abangabu@nowasia.sg
– Tunggu email pengesahan dan sahkan.
– Mulakan perjalanan ilmu Hartanah dengan ecoaching .

Bayaran KREDIT KAD dan PAYPAL

DEBT BUSTER – BEBAS BEBAN HUTANG

Bagaimana Anda Dapat Lunaskan Hutang Tegar 6-Angka Dengan Kaedah Debt-Buster AbangAbu

– HUTANG Lebih SGD 500K,  AbangAbu sendiri selesaikan dengan kaedah ini ….

..- 19 Jenis HUTANG di selesaikan dalam masa 3 tahun oleh AJMAL seorang usahawan ….

JANGAN PANIK jika HUTANG anda juga 6 Angka… Kerana ianya boleh di selesaikan …..
Fakta, kini beban Hutang berterusan adalah disebabkan kos sara hidup. Itulah sebabnya anda perlukan Ilmu  DEBT BUSTER.
.
 
………ramai yg panik hidup mereka kerana beban hutang disebabkan keadaan ekonomi, sara hidup yang tinggi…….   … ada 2 pilihan sahaja…….
.
1- Teruskan PANIK dan STRESS setiap hari dgn hidup yg dibebani hutang …

Atau..

2- Dapatkan VIDEO DEBT BUSTER yang akan menunjukkan bagaimana HUTANG dapat di lunaskan dengan menggunakan teknik teknik DEBTBUSTER
.
.
...Jangan cuba membayar hutang hutang anda tanpa mendapatkan ilmu ini kerana mungkin hanya merugikan anda ……..ILMU DEBT BUSTER yang akan di kongsikan ini adalah teknik original yg digunakan oleh saya sendiri dalam mengeluarkan diri saya dari hutang melebihi 1/2 juta dollar Singapura .. .
.
.
Jadi……. Anda boleh lah teruskan dengan cara anda sendiri…
.
.
..Atau Dapatkan VIDEO DEBT BUSTER Sekarang ini dengan HARGA PELANCARAN  DISCOUNT RM50.00
.
itu Sahaja…….. Harga sebenar Program Debt Buster ini adalah RM249.  Harga Pelancaran —>  RM199 sahaja.

 (HARGA TAWARAN ini sehingga September 5hb, 2019 , Harga menjadi RM249 selepas 5hb September 2019 )….. 
.
.
. .Bagaimana AA boleh bantu anda dengan DEBT BUSTER :.

+ AA akan tunjukan kaedah yang anda perlu lakukan dalam  11 video bersiri . 
+ Anda akan juga mendapat video video tambahan setiap bulan mengenai bab hutang , tools baru, interviews dan updates …
.
Setiap video di antara 3 – 12 minit yang  akan menerangkan kaedah kaedah serta tindakan yang perlu anda lakukan secara terperinchi..
.
Dalam video DEBT BUSTER ini AbangAbu akan terangkan,
.VIDEO 1- Pengenalan AbangAbu 
.
VIDEO 2-jenis jenis hutang dan cara yang berlainan bentuk bayarannya ..
.
VIDEO 3.Cara menyelesaikan hutang dengan manusia.

VIDEO 4.Cara Menyelesaikan Pelajaran 

VIDEO 5.Cara menyelesaikan Hutang Kereta 

VIDEO 6.Cara menyelsaikan Hutang Rumah 

VIDEO 7. Kaedah persiapan Pembayaran Hutang .

VIDEO 8. Menukarkan Hutang ke bentuk Visual yang dapat di lihat.

VIDEO 9. Mengenali Hutang dan mengatur strategi lunaskan dengan sistem Debt Buster AbangAbu ini mengikut index Hutang .

VIDEO 10.Kaedah Menambahkan SPEED bayaran HUTANG ini.

VIDEO 11. Contoh Sebenar  Proses Bayaran HUTANG kadeh DEBT BUSTER yang hanya mengambil 61/2 tahun untuk menjadi BEBAS HUTANG termasuk selesaikan HUTANG LOAN RUMAH sebanyak RM150000. 

BONUS VIDEO

 BONUS 1: VIDEO Cara Menyelesaikan HUTANG KAD KREDIT yang banyak ( 3-7 kad ) dan Mencipta KREDIT KAD Personal Anda ( jadi Bank Sendiri ) 
.
BONUS 2: Video Video Bulanan yg mengenai tools tools , interviews bersama guru guru dan juga real interviews dari yang berjaya bebas bebanan Hutang Hutang Mereka …

AbangAbu ingin sekali menolong dan tunjukan kaedah kaedah ini ….

Dan untuk pengetahuan anda , Ilmu ini sangat bernilai sekali ……
kerana dengan teknik ini ……….Allah permudahkan perjalanan menjadi Bebas Beban Hutang . 
.
Untuk anda yang sudah mendapatkan eBook , 10 Langkah bebas hutang pasti akan lebih teruja bila anda dapatkan ilmu dalam video ini.

Bagi yang masih belum dapatkan Ebook anda Boleh dapatkan SEKARANG  
.
.
Value Video ini adalah RM249 ... SEKARANG HANYA RM199  
Tawaran Pelancaran ini hanya hingga 5hb September 2019 .
.
.

10 Video panduan untuk bebaskan diri anda dari Hutang .yang mengandungi semua cara cara settle hutang hutang di bawah ini..

Hutang Kawan, Hutang emak ayah, Hutang Adik beradek,,,,……….. senang cakap hutang dengan manusia.. …Hutang Bisnes , ada yang tersangkut tak dapat bayar sebab takde untung… dan sebagainya .Hutang Kereta . sebab beli tak fikir pun dulu…… Hutang Kredit Kad , sebab pakai macam duit free je  Hutang Personal Loan dan Ansuran Barang Hutang Rumah Hutang ASB
dan yg sewaktu dengan nya…………… .

AbangAbu ingin jemput anda untuk dapatkan Video ini dengan harga bukan– RM249 , Hanya RM199/=

Bayaran boleh di lakukan dengan cara cara di bawah untuk Malaysia .

1- Bank Transfer / Bank in ke MayBank
Now Asia International Sdn Bhd – No Account 555135109019 May Bank
AbangAbu – No 7040097584 – CIMB
.
atau BANK BANK MALAYSIA
2- EMail ke abangabu@nowasia.sg – RE: DEBT BUSTER dengan resit bayaran..
3- Tunggu email konformasi dan verifikasi
4- Pastikan anda tekan link SAHKAN LANGGANAN untuk verifikasi dan anda akan dapat email untuk log ke DEBT BUSTER dengan password yang akan anda terima

UNTUK BAYARAN PAY PAL / KREDIT KAD /DEBIT KAD MALAYSIA

Email ke abangabu@nowasia.sg selepas bayaran di buat untuk aktifkan account anda .

Untuk yang berada di SINGAPORE anda boleh dapatkan DEBT BUSTER dengan step step berikut :

1- Bank Transfer to POSB Bank 060-72619-1
2- Email to abangabu@nowasia.sg – RE: DEBT BUSTER with payment receipt .
3- Wait for confirmation and verification email .
4- Verify your email and get to log in to DEBT BUSTER with the password.

For CREDIT CARD / DEBIT CARD / PAY PAL in SINGAPORE

2- Email to abangabu@nowasia.sg – RE: DEBT BUSTER with payment receipt .
3- Wait for confirmation and verification email .
4- Verify your email and get to log in to DEBT BUSTER with the password

PSS::: NAK JADI AFFILIATE DEBT BUSTER ?

Boleh Join Affiliate DEBT BUSTER

E- COACHING SIMPAN CHALLENGE

Jika anda mempunyai masalah untuk menyimpan , Jangan lepas kan peluang untuk bersama sama dengan AbangAbu ….. dalam mengunakan tip tip praktikal untuk membina simpanan RM300 -RM 1000 dalam 30 hari.

AbangAbu telah siapkan tip tip ini dengan melakukan setiap satu darinya , juga sudah berpuluh ribu orang telah pun menggunakan tip tip simpan ini dan berjaya mencapai simpanan yang tidak pernah capai sebelum itu. Apa yang juga sangat memberangsangkan adalah bagi mereka yg kata memang tiada cara apa sekali pun untuk mereka menyimpan , terperanjat dengan hasil dari 30 hari tip tip harian AA …

Ada yang terperanjat apabila dapat simpan $500 walau sebelum itu tiada pernah simpan walau hanya $100….

Ada juga yang menjadikan kempen ini sebagai satu cara untuk menjadikan seluruh ahli keluarga mempraktikkan tip tip serta amalan kewangan yang baik.

Paling mengujakan adalah apabila melihat hasil dari tip tip mereka …….

JOM , sertai E-coaching Simpan Challenge 30 hari bersama AbangAbu …… dan lihat simpanan anda berganda ganda

HANYA RM30 untuk dapat RM300 -RM1000 dalam 30 hari ……….

Continue reading E- COACHING SIMPAN CHALLENGE

COACHING CALL 30 MIN

AbangAbu memulakan sati inisiatif dalam membantu mereka yang memerlukan bimbingan atau nasihat pantas mengenai sebarang isu kewangan dengan coaching call ini.

Ianya di buka pada masa masa tertentu , yang anda boleh BOOK masa dan tarikh yang sesuai .

‌Please select the time that works best for you.Event: 30 Minute STRATEGY CALLTimezone: China, Singapore,

BOOK YOUR APPOINTMENT WITH ABANGABU IN SINGAPORE

SUPER HIGHWAY WANG COACHING APRIL 2019

Pening ! Sebab Duit ?
Macam macam di lakukan tapi macam tak bergerak je……….

Labur sana terus lebur ……. buat bisnes hancur …….. apa lagi nak buat nie…… pening….

Macam macam GURU dah pergi berguru , macam macam Mentor dah bermentorkan ,,,,,, yg maha yg murah semua dah ……..

Apa salah kuuuuu?????

AbangAbu tahu apa yg sebenarnya anda perlu …… Anda perlu ilmu kewangan ….

AbangAbu sekali lagi membuka peluang untuk AbangAbu coach 25 orang selama 3 bulan dalam Kewangan . Jika anda mahukan nya …..

Contact direct AbangAbu di 0197510509 untuk caranya .
terms and Condition Apply*


FE30D – KEMERLANGAN KEWANGAN 30 Hari bersama ABANGABU

Assalamualaikum .

AbangAbu ingin memperkenalkan satu Program Online –  Financial Excellence 30 hari.  Program ini di susun sebagai Persiapan untuk menjadikan perjalanan kejayaan Kewangan anda.

Mahukah anda menjadikan kewangan anda MANTAP dengan pantas ?

Mahukah anda mengetahui tentang 30 langkah kewangan yang paling penting perlu anda ambil dalam menjadikan kemahiran pengurusan kewangan anda ke GEAR yg lebih tinggi ?

Mahukah anda menjadikan kewangan anda lebih teratur tetapi tidak tahu nak mula dari mana ?

Mahukah anda mengetahui kesihatan kewangan anda berada di tahap mana ?

Dengan menyertai AbangAbu untuk PANDUAN 30 hari KECEMERLANGAN KEWANGAN ,  Anda akan diberikan  tugas untuk di selesaikan setiap hari untuk 30 hari . Tugasan  diberikan untuk memulakan langkah langkah  kearah kecemerlangan kewangan .

Selama 30 hari anda akan menerima email dari AbangAbu yang merangkumi pelbagai topik : Perbelanjaan, hutang, simpanan , persedianan pelaburan , topik keselamatan kewangan dan banyak lagi !!!!!!

Tidak perlu lagi membaca buku buku kewangan yang membosankan atau menghabiskan berjam jam belajar mengenai konsep konsep kewangan yang rumit , cabaran setiap hari mempunyai semua maklumat yang anda perlukan untuk memulakan perjalanan kewangan anda .

Tip Tip dan panduan yang menghasilkan konsistensi dalam diri seseorang yang ingin memastikan kewangan mereka mantap.

Email email dalam bentuk tip tip serta juga step step yang perlu di lakukan akan di hantarkan setiap hari untuk 30 hari.

Ini adalah siri kedua AA , selepas kejayaan Simpan Challenge 30 hari ( Program Menyimpan RM300-RM1000 dalam 30 hingga 90 hari .

Daftar sekarang dan anda akan  menerima  tip dan cabaran yang akan di hantar ke email anda setiap hari .

Pastikan juga sertai WASAP GROUP SUPPORT dimana akan menerima VOICE NOTE MOTIVASI POWER AbangAbu setiap hari.  Juga di gunakan untuk update update semasa.

CARA CARA PENDAFTARAN
========================

STEP 1.

Untuk mendaftarkan diri , perlu di masukan RM30/  ( tawaran ini akan di tutup bila bila masa )  . HARGA ASAL RM199 ,   SEKARANG HANYA RM30……

BANK TRANSFER
——->CIMB 7040097584 Savings Account ,
——->Abuyaubul Ansari .

BANK BANK LAIN BAYAR DI SINI.. TEKAN LINK

ATAU

BAYARAN KAD CREDIT /PAY PAL .




STEP 2

selepas itu bole —->  Wasap 60197510509   bukti pembayaran dan nama semua yang berdaftar

STEP 3

Tunggu pengesahkan , serta langkah seterusnya menerusi WASAP  .. Tahniah!!! anda sudah berdaftar dan bersedia untuk memulakan

STEP 4

Anda akan dimasukan dalam Support Group Wasap Lifetime.

=================================================

APA PESERTA YG SEBELUM INI CAKAP PASAL FE30D ini

=================================================