FF45D ABANGABU ( FITNESS WANG 45 Hari bersama ABANGABU )

ANDA adalah yg terpilih untuk membaca blog ini khususnya posting ini .  Pastinya ada sesuatu yg penting untuk anda , mungkin ada di sini . Fikirkan dan fahamkan kerana tiada apa pun berlaku tanpa izinnya .

Assalamualaikum dan salam sejathera kepada anda . Tahniah kerana  bersedia untuk mengambil tindakan ke arah FITNES WANG bersama AbangAbu .

Semua yang AA akan kongsikan secara bersiri selama 45 hari adalah bedasarkan pengalaman AA sendiri dalam menimba ilmu kewangan ( sering dengan cara yg sukar() untuk menjadi FIT WANG .

Menyedari kesan negatif dari kebimbangan saya , kepercayaan saya dan juga tindakan saya menjadikan keupayaan saya untuk uruskan kewangan saya tidak berkesan.

 

Kesedaran ini menjadikan AA untuk mulakan amalan kewangan yang baik dan mengubah segala kepercayaan yang tidak membantu saya . Saya mula membina hubungan yang lebih produktif dengan kewangan berdasarakan apa yang saya mahukan .

Tidak lagi menumpukan minda ke arah ketakutan atau kesempitan yang langsung tidak membantu saya. Semua yang saya lakukan ini telah membantu saya untuk mengubah keadaan kewangan saya ke arah yang sangat berlainan sekali.

Mempunyai pelabagai perniagaan , pelaburan dan juga dapat melakukan banyak perkara yang memerlukan kewangan yg banyak.

Yang paling penting sekali adalah , saya tahu saya dapat mengawal kewangan saya di peringkat yg lebih besar lagi .

Niat saya untuk program ini adalah untuk memberikan keyakinan kepada anda bahawa anda juga mampu bergerak kearah kebebasan kewangan dan membersihkan diri dari segala kesempitan kewangan yang menghalang dari mendapatkan pelbagai impian anda .

FF45D  adalah program ONLINE dimana anda akan menerima email harian selama 45 hari. Checklist 100 didalam 10 PAKSI  yg menjadi penaraju kewangan yang kukuh.

10 PAKSI Kewangan yang akan di mantapkan dengan bimbingan email AbangAbu terdiri dari ;

1- Profile Kewangan ( situasi Kewangan Semasa )

2- Matlamat Kewangan

3- Audit perbelanjaan Bulanan

4- Bajet Fixing

5- Simpanan

6- Urus Hutang

7- Insurans dan Risiko

8- Penjanaan Pendapatan

9- Wasiat dan Tax

10- MInda Dalaman

Selama 45 Hari AbangAbu akan bimbing dlam perjalanan FITNES KEWANGAN ini. Setiap hari , 2 dari 100 checklist akan di bincangkan serta di mantapkan . Hanya perlu 5 -10 minit untuk baca dan hadamkan . Di susuli juga dengan voice note AbangAbu dalam telegram atau wasap  mengikut group masing masing .  Dalam Email 1 – Video  akan di hantar untuk terangkan  XRAY  WANG dan kaedah kegunaannya .

Jika anda adalah seorang peserta FE30D AbangAbu sudah pasti tidak sabar untuk terus bersama AbangAbu dalam FF45D ini

PROGRAM FF45D akan bermula pada Feb14 2019 ..

Harga Sebenar Program FF45D ( Financial Fitness 45 Day ) ini adalah RM299

Jika anda dapatkan sebelum June 2019  HARGA YG PERLU DI BAYAR adalah   RM99 Sahaja .(Tawaran ini boleh tamat bila bila masa  )

 

 

 

JADI AMBIL PELUANG untuk daftarkan segera ……

    1. BANK TRANSFER ke CIMB 7040097584   dan wasap ke 0197510509 bukti bayaran dan nama anda untuk masukan dalam group support .
    2.  Atau Bank Bank Lain di sini link ini  BILL FF45D 
    3. PAY PAL dan Credit Card disini dibawah
    4. Warga SINGAPURA  boleh gunakan PayPal atau POSB 060-72619-1  –SGD35 .

KONGSIKAN DENGAN SEMUA KENALAN ANDA .   BEST BEST BEST

ANDA JUGA BOLEH WASAP +60197510509  untuk sebarang maklumat .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *