Kempen $IMPAN ¢hallenge ! 5 September – 5 October 2019

Dalam Pelancaran Program Lestari Kewangan Kebangsaan di Bank Negara oleh Perdana Menteri Malaysia, Tun M , FENETWORK yang di anggotai oleh semua badan badan dan agensi kewangan kerajaan telah mengeluarkan statistik yang sangat membimbangkan .

Dan ada 3 statistik mengenai simpanan masyarakat Malaysia yang membimbangkan ….. dan……

1- Separuh daripada rakyat Malaysia tidak mampu mengeluarkan RM1000 untuk kecemasan …. 52% dari rakyat Malaysia dalam keadaan sedemikian…….. Amat menyedihkan...

2. 2 dari 5 warga Malaysia yang berkerja tidak mampu langusng menyimpan walaupun bekerja .

3. 2 dari 10 warga Malaysia tidak dapat simpan langsung dalam masa 6 bulan yang lalu.

Melihat statistik ini AbangAbu terpanggil untuk buat sesuatu yang mampu . Dan timbul idea SIMPAN CHALLENGE yg pernah membantu ribuan orang di Singapura pada tahun 2009.

Kini setelah 10 tahun , AbangAbu ingin memulakan satu lagi kempen SIMPAN CHALLENGE dengan tip tip praktikal yang baru dengan juga menggunakan teknologi baru dan effektif.

Kenapa KEMPEN Simpan Challenge ?
Kempen Simpan Challege adalah satu kempen simpan yang telah memberikan result yang sangat membanggakan dgn mencapai 100% target simpanan oleh peserta peserta yang menyertai nya .

Kempen Simpan Challenge ini di jalankan melalui email sahaja , yang memudahkan semua peserta untuk melakukan tip tip yang di hantar kepada mereka .

Kempen Simpan Challenge juga mempunyai satu forum untuk membincangkan semua tip tip yang di berikan .

Kempen Simpan Challenge juga adalah sangat interaktif dimana peserta boleh berkongsikan pengelaman mereka dan juga bersoal jawap dengan pihak Simpan Challenge .

Kempen ini bertujuaan untuk mengurangkan statistik #1 . Kempen ini ingin memastikan semua yang menyertai kempen ini akan mempunyai RM1000 sebagai wang kecemasan pada bila bila masa .

Bagaimana KEMPEN SIMPAN CHALLENGE dijalankan?
Simpan Challenge adalah satu kaedah yang sangat unik dan berkesan yang di reka dan di bentuk oleh AbangAbu . Dengan menggunakan tip tipt yang sangat praktikal untuk di lakukan bersama keluarga .

Setiap hari 1 email yang akan membawa satu tip untuk di lakukan oleh peserta , dan semua tip tip ini adalah sangat mudah dan berkesan jika di lakukan . Semua tip tip ini telah di lakukan oleh semua peserta SIMPAN CHALLENGE 2009 dan mendapati ianya mudah , dan efektif serta membawa kembali sifat berjimat dan menyimpan .

Semua tip tip ini akan membawa mereka mengumpulkan duit dan juga menabung setiap hari … ini amat mengujakan setiap peserta kerena mereka dapat melihat keberkesanannya dengan begitu cepat.

semua peserta di berikan matlamat RM1000 untuk di capai dalam masa 30, 60, 90 hari sejak bermulanya kempen Simpan Challenge tersebut .

BILA KEMPEN INI BERMULA dan CARA MENDAFTAR?
Kempen Simpan Challenge akan bermula pada 5 September -5 October 2019. dimana tip yang pertama akan di hantar pada 5 September 2019.

Pendaftaran untuk menyertai KEMPEN SIMPAN CHALLENGE ini bermula dari OGOS 1 – 4 SEPTEMBER 2019 .

Yuran Pendaftaran sebanyak RM30 di kenakan untuk semua yang ingin mendaftarkan diri melalui LINK PENDAFTARAN INI ..

bayaran BILPLZ akan di update kan pada August 15 2019

Bayaran PAYPAL

DIMANAKAH PROGRAM INI ????
inilah yang paling BEST …. sebab anda tidak perlu kemana mana , anda akan menerima setiap email yang mengandungi tip tip simpanan dalam bentuk video video tip simpan oleh AbangAbu .

Ada juga pelbagai tip tip lain yang akan di selitkan seperti tip jana kewangan dan sebagainya .

jadi , anda tak perlu ke mana mana ….. BEST kan ..

JIKA ANDA MAHU MELAKUKAN PERUBAHAN DALAM SIMPANAN ANDA DENGAN ADA LEBIHAN RATUSAN ATAU RIBUAN RM SETIAP BULAN …. JOIN SIMPAN CHALLENGE

Apa yang anda akan lakukan dengan beberapa wang tambahan? Membayar hutang? Membina dana kecemasan? Simpan untuk percutian? Jimat untuk bersara?

Terlepas dari situasi peribadi atau keluarga anda, perbelanjaan kurang dan tabungan lebih banyak adalah tabiat yang baik untuk berkembang. Cabaran penjimatan wang boleh menjadi cara yang menyeronokkan dan berkesan untuk membantu mengembangkan kebiasaan tersebut, dan memberi motivasi dan akauntabiliti untuk tetap bersaing.

MAHU DETAIL KEMPEN SIMPAN CHALLENGE SILA – KLIK INI

SAYA NAK JOIN SIMPAN CHALLENGE 2019 ! 

We respect your email privacy

 

ED222087.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *