Sudah akan bersedia?

AbangAbu pasti sejak akhir akhir ini selalu banyak mendengar pelbagai cerita akan kewangan.

Ramai juga mengambil kesempatan ini untuk menjadikan penduduk dunia merasa gelisah akan apa yang akan terjadi kepada nilai matawang mereka.

Ramai juga yang mengambil peluang ini kononnya mereka mempunyai cara pelaburan yang boleh membantu mereka.

Ada juga yang mengatakan bahawa pelbagai logam yang boleh dilaburkan yang boleh memberikan keuntungan seperti emas dan perak.

AbangAbu akui bahawa memang ada kebenaranya bagaimanapun ada juga kemungkinan yang pelaburan seperti itu juga boleh menyebabkan kerugian besar.

Malah ramai anggota masyarakat yang berada dalam keadaan gelisah dengan cerita cerita tersebut dan dengan keputusan terburu buru membuat keputusan melaburkan dalam logam logam ini tanpa pengetahuan. Ini lah yang abangabu ingin anda jauhkan.

Ramai orang di luar sana mengambil peluang untuk menipu orang ramai yang tiada ilmu ilmu kewangan dengan cerita cerita dan janji janji palsu.

Apa yang seharusnya masyarakat melayu kita lakukan adalah dengan menambahkan ilmu ilmu kewangan secara konsisten dan juga untuk jangka waktu panjang dan bukan hanya untuk beberapa perkara tertentu sahaja.

Kerana itulah AbangAbu sudah menyiapkan satu program kewangan yang diberi nama LIMA DUA , ini adalah kerana program ini akan berjalan untuk 52 minggu. AbangAbu harap Ilmu ilmu ini akan memberikan masyarkat melayu pengetahuan yang mendalam dalam hal hal kewangan sebelum membuat sebarang pelaburan.

Akan AbangAbu sambung juga dengan pelbagai isu isu menarik dalam masa masa terdekat ini.

Ingat , Ilmu kewangan lah yang akan dan boleh menyelamatkan anda dari sebarang masalah kewangan dan bukannya pelaburan tanpa ilmu.

http://abangabu.com/tools/limadua/ Dapat sekarang kerana harag LIMA DUA meningkat setiap hari.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *