Salam Ramadhan

Apa khabar brade and sista semua .   Amacam dah masuk hari 4 , helloooo semua puasa kan …. jangan plak jadi macam time sekolah lah plak , selalu sangat ponteng puasa hehehehe… moga Allah ampunkan dosa dosa masa lalu tu. Lama plak tak post apa apa kat sini , tu lah tergerak hati plak … [Read more…]

3 Mitos mengapa takut untuk mulakan perniagaan .

AbangAbu ingin berkongsi akan maklumat mengenai 3 sebab atau mitos yang menyebakan ramai tidak memulakan perniagaan . Ini adalah hasil dari pada perjumpaan dengan lebih 100 usahawan usahawan . AbangAbu ingin kongsikan kepada anda bahawa apa yang menyebabkan mereka tidak memulakan perniagaan sebenarnya ada mitos dan tidak sama sekali kenyataan tersebut benar . 1. Ia … [Read more…]

THE FIGHT IS “ON”

Alhamdullilah , Assalamualaikum , Selalunya dalam masa anda di landa pelbagai ujian adalah masa tebaik untuk melihat banyak perkara. 1. Anda dapat lihat kekuatan diri anda sendiri dalam menghadapi ujian tersebut. Bagaimana kekuatan mental anda dalam menangani pelbagai emosi yang melanda, Anda akan faham diri anda sendiri. 2. Anda juga dapat melihat dan merasai pelbagai … [Read more…]

PROMOSI TAHUN 2016 produk AbangAbu

Ambil peluang untuk dapatkan PROMOSI TAHUN 2016 PRODUK ABANGABU . ====================================== PRODUK PRODUK DIGITAL dan E=Version 1- Ecoaching MAP 2 B RICH English – USD 97 MAP2BRICH (Award Winning) 2- E book – Manual memulakan Perniagan Cermerlang – RM50 Manual Bisnes dalam 7 hari 3- SIMPAN CHALLENGE – Tip menyimpan $1000 dalam masa 30 hari … [Read more…]

BERITA ABANGABU

Assalamualaikum WB . Singapura , 28 Nov 2015 . Anugerah ABANG Entrepreneur Award berlangsung semalam di MYWCA , Stevens Road, Singapore. Anugerah ini adalah acara kemuncak dalam satu program tahunan SINGAPORE MALAYSIA NETWORKING of WEALTH ( NoW 2015) . Program ini berlangsung selama 2 hari dimana lebih kurang 37 usahawan usahawan dari Malaysia telah tiba … [Read more…]

Program Event Cashflow Game Melayu Terbesar di Asia

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatu . Datang 7th Nov 2015 ini , akan berlangsung satu event yang AbangAbu impikan sejak beberapa tahun yang lalu. Walaupun sudah capai pelbagai matlamat dalam bidang training dan speaking ini , Event inilah yang menjadi satu satu impian yang saya terlalu nak dalam hidup saya . Sebab Cashflow Game ini telah mengubah … [Read more…]