Talk at NACLI

Dear All, Thank you for all those who been at the NACLI . I hope all of you have learnt something from the events. Do let me know any feedback that you think will benefit me. Some of the pointers. ABU ABCD PHD Salam

Usahawan Minggu Ini – 2

MINGGU INI DAPAT KITE KENAL DENGAN USAHAWAN MINGGU INI. SHAHEED. SALAH SEORANG FINALIST ANUGERAH USAHAWAN MUDA MELAYU  DARI DPPMS. ABANG ABU TELAH DAPAT MENDAPATKAN BUTIRAN SERTA SEDIKIT TEMURAMAH AGAR IA DAPAT MEMBERIKAN PENGAJARAN KEPADA PEMBACA BLOG ABANGABU. IKUT TEMURAMAH DIBAWAH. 1)What kind of business do you have? What inspired you to become an entrepreneur? My … [Read more…]

M.A.P untuk KAYA kembali…..

Setelah sebulan di hentikan sempena bulan Ramadhan kini MAP kembali lagi. Dua kelas pertama yang AbangAbu adakan mendapat sambutan hangat sekali. Tempat terhad je 20 per class tadi yang datang total dua hari tu hampir 70 peserta. Terima kasih kerana sambutan begitu baik serta sokongan anda semua. Bagi yang tidak mempunyai masa layarai www.nowasia.sg selalau … [Read more…]

Back To Biz

Salam Semua. Sorry lah tak dengar berita dari AbangAbu sometime already. AbangAbu gi holiday kat Melaka. Menyegarkan minda sikit. Dah setahun tak ambik cuti lah so memang enjoy betul kali ini. Disamping tu banyak cerita nak share . Satu pasal angkasawan dah return YEAHHHH!!!!! Tahniah kepada beliau juga rakyat Malaysia serta kaum Melayu dimana sahaja … [Read more…]

Ed Mubarak

To all , I would love to ucapkan selamat hari raya. Di hari yang bahagia ini saya menyusun sepuluh jari memohon maaf jika terdapat apa jua kesilapan . mudah mudahan kita semua akan di berkati amalan kita. yahoooooooooo. esok raya…….

THINK AND GROW RICH SUCCESS CLUB

An invitation to you, your staff, colleagues, Affiliates, students, graduated students, friends and fans of Napoleon Hill Napoleon Hill Associates Singapore proudly presents THINK AND GROW RICH SUCCESS CLUB The objective of the club ü To learn from industry leaders and business experts from all areas of success who will share the practical application of … [Read more…]