What’s Holding You ?Part 2

Lack of specific goals.

This is an important aspect that you should look into if things are not moving are you are not getting started. Many of us never move ahead because we dont really have specific goal.

We may have many things that we wanted but rarely we will get it done as we dont really know the specific goal so that we can focus our mind on it.

Do get to know yourself and than the real thing that you want in life. By doing this you will able to get specific things that you can start to do until you achieve that goal.

Jadi dapatkan satu matlamat utama yang akan membuatkan anda mulakan bagi mendapatkan matlamat tadi.

Laziness.

This is the BIG one. Inilah masalah paling dasyat yang menyebebkan kita tak pernah mulakan sesuatu.Laziness is No1 reason people dont succeed and procastination is No1 killer of wealth.

You can get yourself charge up by reading books and going to seminar, but having a high charge wont get you where you want to go. You have do do something and work hard in order to accomplish your big goals.

How to do it? Start by waking up early every morning and dont stop working until everything on your to do list for each day is done.

Jadi gunakan amalan di Ramadhan untuk memulakan sifat baru bangun awal dan habiskan semua to do list yang perlu dilaksanakan pada hari tersebut. Okie…

AbangAbu ucapkan selamat berpuasa untuk semua agar setiap amalan kita akan di berkati.

SELAMAT BERPUASA…………

What’s Holding You ?Part 1

Salam, AbangAbu met with one friend after such a long time (think 4 years ), Jumpa kat Arab Street. I approached him while he was having teh tarek. After saw me he invite me to sit with him and i did as i too were looking for teh tarek .

He told me that now i am very popularlah and always see my articles as well pictures in media and also mentioned to me that i achieve what i wanted. He knew this because we were together when kita semua that time were searching for success.

I asked him apa dia buat? He mentioned that he is working in an advertising agency. Than i realised that he too had similar goals and dreams like me too 4 years ago but he told it is not possible to achieve.

How all of you doing with your goals? Are you on your way or falling behind? If you are not progressing with your goals chances are that you might be tied yourself with some psychological anchors as below:

A medicore self image

When you want to do something towards what you want somehow automatically you see an image of yourself that is not capable of achieving it. Find out what kind of image that is and if it is less impressive change it . Anda tak perlu psychotherapy to change your self image. Begin visualizing your self as winner and achiever. Just do it no matter what you feeling about this. Buat saje . Lihat diri anda berjaya mencapai apa yang anda inginkan.

Fear of Failure

Every one have this in them. Only those who get rid of this can succeed.A fear of failure is healthy feeling because if not we will do some very foolish things. Dont be afraid with it . Work hard to overcome it. Overcome it by learning what ever you afraid of so well that your fear subsides to a healthy minimum level.

Jadi jangan jadikan takut sebagai sesuatu yang tak buat kita mulakan matlamat dan impian kita semua.

Bersambung……….

News:Thank You and Congratulations!!!!

September 8th at Pasir Ris Costa Sand Resort NowAsia successfully conducted the second jutawan internet Workshop.

Participants really enjoyed and learn a lot in a day workshop.

The same day we had the networking nite with the previous paricipants and we had now launch the forum for us to interact among kite semua. Daftarlah kat nowasia.sg/forum and get forum started and from this discussions AA believe there will be a lot of success stories from participants .

Along the forum kita juga akan memulakan review and support group with an aim of putting all that learnt into practice. Updates will be in our website.

Remember A=Aim B=Belief in the aim C= Courage D=DO IT

Deadline!!!!! Important or Not?

Salam all? How are you? GREAT…… I believe all great. AbangAbu just nak tulis sikit today as i learn something very important thing.

Lately ramai yang meet abangabu on many things. Ada pasal bisnes , investments and all sort of things. AA rasa happy sebab ini menunjukkan yang ramai yang ingin untuk meningkatkan taraf hidup dengan mulakan sesuatu.

AA rasa happy bila orang yang berjumpa very excited to start on their journey on whatever they want to do.

AbangAbu pun dulu banyak jumpa orang sebab nak majukan diri sendiri. However AA dapati bahawa ramai diantara kita tidak punyai satu masa yang ditetapkan untuk melakukan sesuatu.

Misalnya ramai dah abis jumpa kata akan mulakan ASAP(as soon as possible) tapi malangnya hanya AA dapat tahu asap(smoke). hehehehehe.

AA rasa setiap benda yang kita nak lakukan kena ada dead line. Kalau tidak benda tak bergerak. Ini lah yang AbangAbu learn when bila banyak yang AA buat dulu tak jadi. Rupanya sebab takde deadline. Now AA apa apa pun kena ada dead line baru things move smoothly.

Tips EMAS AbangAbu

Sentiasa set deadline setiap kali you agree on something and juga pastikan orang yang anda buat perjanjian juga ada deadline untuk melakukan sesuatu.

Kita boleh adakan deadline ASAP sesekali tetapi ianya tidak sihat jika dilakukan sentiasa. DEADLINE amat penting untuk semua orang dan semua perkara.

Bicara Bisnez

Salam all,

Apa Khabar semua… It was great to see ramai datang for the talk at masjid kassim. Really happy to see many of my MAP untuk KAYA participant. Even from my first batch 5 months ago.

Semua happy and ada datang pada AbangAbu abd tell that their project masa kelas MAP now dah $9000 . Sedap hati AA dengar sebab peserta ni dulu masa first time datang my class very low self esteem. Now dah rasa more confident and dia in an unstopable mood lah. Well done.

And also satu lagi pasangan yang datang my first batch were there and datang to jumpa saya and tell me that they have something important to share pasal their MAP untuk KAYA project. They said they dah nak launch it soon. I masih belum tahu what it is but they told me it is the MAP project.

Dalam sesi BicaraBisnes kali ini AbangAbu cuba satu kaedah baru pula, Sikit beragan nak jadi macam ellen show konon. But niat AA sebenarnya nak ketengahkan sesiapa yang ada something yang boleh help community kita. SO muncul Cik HANIS yang AA intro kat audience sebab dia pakar dalam bidang literacy coaching. Dia can help parents and kids on handling reading and maths problem.

Nengok calender untuk go for her talk at masjid raudah…..

Tip Emas….

Mulakan untuk melakukan sesuatu jika kita nak capai matlamat kita. Ramai yang selalu kata sahaja tapi tak nak lakukan. Kalau gitu memang takan capai matlamat kita. Buat apa sahaja sekali pun kerana kejayaan dicapai kerana tindakan yang di lakukan dan bukan semata mata kerana nasib.

Ingat sujimy kata budak bawah blok pun boleh KAYA.dan dia buktikan kerana dia melakukannya dan buka kata sahaja.

Cashflow at Kota Raya

Salam All,

Great day at Kotaraya Plaza , Johor Bahru.

More than 100 students and teachers from 25 secondary schools around johor state had gather kat plaza kota raya for the medan niaga bistari from 23 to 27 Ogos.

AbangAbu juga conducted the cashflow session for them . It seems semua enjoy the session and would love to see this session been conducted in their schools.

Some cikgu tanya AbangAbu untuk datang sekolah dia orang untuk this sesion.

Begitu seronok nengok remaja remaja berniaga. and this will be a great moment in thier life too.

AbangAbu just wanna share one tip yang AbangAbu dapat from this session which AA rasa very important and critical in ones success.

FOCUS—- this is what the most important i believe in order nak capai success. From the session i begin to realise walaupun sebelum bermula ramai yang dah ada GOALS but while the session dah start semua dah mula hilang focus on their goals.

Ini sama pada ramai dianatara kita yang hilang tumpuan sebenar kita kerana terlalu asyik melakukan kerja kerja harian yang tidak membawa kemana arah matlamat kita tadi.

Jadi hari ini, duduk dan rilex sekejap than see for yourself if adakah kita selama ini fokuskan pada apa yang kita set as our goals sebelum ini.

Kalau ya than tahniah teruskan, but jika tidak better get back your focus,

salam berjaya untuk semua.

AbangAbu

Welcome to Abang Abu’s Blog

Apa khabar semua!!

AbangAbu.com welcome anda semua. Semoga semua yang datang akan dapat sesuatu yang boleh add value pada diri anda.

AbangAbu akan bagi tips, articles, also TV AbangAbu akan menayangkan clips and interview entrepreneur yang success so semua boleh dapat belajar dari kejayaan mereka.