SUPER HIGHWAY WANG – Coaching Kewangan #1 Asean by AbangAbu Mekanik Wang (The Money Mechanic)

AbangAbu aka MEKANIK$.

MATLAMAT saya adalah membantu induvidu , pasangan , keluarga , usahawan atau profesional  “memahami akan keadaan enjin kewangan peribadi mereka agar mereka dapat memastikan enjin kewangan mereka dalam keadaan yang baik atau memerlukan sebarang bantuan memperbaiki enjin wang mereka. Saya juga menjalankan  Program     GARAJ WANG 3.3.3 untuk memeriksa keadaan kewangan anda . Check di Facebook Page AbangAbu Mekanik Wang 

Pernahkah anda melalui keadaan seperti dibawah?

Adakah anda pernah atau sedang mengalami stress kerana masalah kewangan dan anda tidak tahu apa yang harus dilakukan?

Adakah anda bingung mengapa anda terbaca ramai menjadi kaya dan jutawan sedangkan diri anda tidak dapat melunaskan keperluan kewangan kelaurga anda?

Adakah anda melakukan semua yang perlu dilakukan malah telah berkorban banyak masa dan wang tetapi masih belum nampak sebarang kejayaan?

Anda berangan dan mempunyai impian menjadi jutawan dan kaya raya tetapi tidak pasti sekiranya ia akan terjadi pada diri anda?

Anda selalu membawa wang yang banyak setiap bulan tetapi tidak tahu kemana wang itu pergi? Selalu melabur tetapi tidak pernah mendatang hasil yang dijanjikan?

Pelbagai seminar pelaburan yang telah anda hadiri seperti forex, hartanah, saham, internet, facebook dan sebagainya tetapi masih tiada perubahan malah dalam keadaan yang lebih tertekan, dan anda tidak tahu kenapa?

Saya juga begitu tidak lama dulu…..

Jangan risau kerana apa pun sebab yang atau keadaan seperti diatas berlaku , anda masih boleh mencapai kejayaan kewangan yang seperti anda inginkan. Ini kerana saya juga pernah dalam keadaan keadaan seperti itu , malahan lebih teruk lagi tetapi masih dapat mencipta kejayaan dan kekayaan.

Dari seorang yang kehilangan ibu bapa pada usia 22 dalam satu kemalangan yang mengerikan dan juga terlantar di hospital selama 3 bulan dalam keadaan lumpuh dari leher kebawah dan doktor menyatakan tiada peluang untuk sembuh. Bagaimanapun kekentalan jiwa dan keyakinan yang tidak bebelah bagi menjadikan diri saya dapat mengerakkan tubuh badan dan terus menjadi seperti biasa.

Dalam selepas itu , terus mengharungi kehidupan yang paling sukar kerana tiada wang , tiada pendapatan dan adik adik yang masih kecil seramai 4 orang dan yang kecil berumur 9 tahun. Melalui pelbagai kepedihan hidup dalam masa itu kerana masih berbalut seluruh badan dengan simen , Melihat adik adik kelaparan dan tiada tahu akan masa depan menjadikan diri saya tertekan , Apakah yang akan berlaku , tiada kepastian , tiada pertolongan dari sesiapa pun ketika itu ……………. bayangkan bagaimana keadaan itu.

Kisah dan cerita saya mencari jawapan…….

Saya memulakan proses mencapai matlamat .Bagaimana dari seorang yang tidak mempunyai harapan untuk hidup , dan tiada apa apa wang serta tiada ilmu atau sokongan saudara mara , masih dapat mendaki kejayaan yang luar biasa. Apa kah rahsia ? apakah yang telah dilakukan? Semuanya bermula dengan keyakinan dan kepercayaan pada diri sendiri. ( Dapatkan Ebook ABU SUCCESS METHOD Percuma) 

..Kejayaan yang saya capai...

Dalam masa 6 tahun , saya sudah mempunyai beberapa perniagaan , beberapa pelaburan hartanah, pelaburan saham yang menguntungan dan banyak kejayaan . Juga menerima anugerah SOE dari president Singapura pada 2005, saya dijemput untuk duduk dalam   “10 man Policy Study Group Committee”dilantik oleh kerajaan Singapore pada tahun 2010      dalam segmet sumber manusia dan kewangan.
Pada tahun 2011 , Saya juga menerima anugerah “Asean Outstanding Young Entrepreneur Award” di Hanoi.

Teori kegagalan orang ramai……dunia lama vs dunia baru……

Saya percaya setiap individu mempunyai potensi untuk berjaya dan menjana kekayaan luarbiasa disebabkan saya sendiri telah melaluinya. Walaubagaimana pun ramai yang tidak akan mencapai kejayaan mereka masih didalam dunia yang lama yang mahu mendapatkan ijazah , mencari pekerjaan yang memberikan pendapatan tetap, hanya menyimpan dan melabur di CPF dan EPF.
Dalam konteks dunia hari ini , strategi begini tidak lagi selamat malah mengundang bahaya jika tidak diberikan perhatian.

Untuk anda yang masih mencari cari cara untuk mencapai kejayaan dan kekayaan , saya telah menyiapkan rangka kerja yang boleh membantu anda mencapai kejayaan kewangan mengunakan sistem , ilmu dan alat alat kewangan yang terkini dan unik.

Saya akan berkongsi dengan anda semua alat alat yang paling POWER yang telah saya gunakan dalam mencapai kejayaan saya. Walau dalam keadaan apa sekali pun anda pasti boleh dapat mencapai kejayaan kewangan anda dengan rangka kerja ini.

Rangka Kerja penyelesaian masalah dan framework kejayaan saya.

SUPER HIGHWAY WANG  adalah rangka kerja yang saya telah reka kan untuk membantu ramai yang seperti saya dahulu menjadi seperti saya kini malah lebih kaya .

Dalam program ini anda akan diperkenalkan dengan ilmu ilmu kewangan yang paling power dan amat mudah difahami.

Program ini diasaskan dengan fungsi MINDA + AKSI + PELAN ( Dunia)  yang juga disertakan dengan akidah dan etika yang benar menerusi Muhammad + AL Quran  + Pergantungan pada ALLAH  ( Akhirat )

Kuasai Ilmu Kewangan ini dan anda insha allah  dapat menguasai kekayaan dan kejayaan.

Program SUPER HIGHWAY WANG   adalah “framework” yang diperlukan untuk anda membina BLUE PRINT kekayaan anda.

PROGRAM SUPER HIGHWAY WANG  

Pendaftaran dan Maklumat sila hubungi  Admin -/   0197510509       atau    email info@nowasia.sg 

Apa yang anda perolehi dalam program SUPER HIGHWAY WANG ” POWER “ini.

Module Unik dan Alat Alat kewangan Mekanik$ 

1)Sentiasa dalam keadaan stress mengenai hal hal kewangan?
Perlu untuk membaiki MINDA WANG. ™(trademark/ hakcipta AbangAbu ) 

Dalam modul ini AbangAbu akan memdedahkan proses bagaimana membentuk satu MINDA WANg yang sangat kuat tarikan nya , Teknik W.A.V.E  yang di asakan oleh AbangAbu ini sudah di gunakan oleh ramai adek beradek ( semua yang dtg program super highway wang ) yang berjaya . dengan hanya mengunakan kaedah W.A.V.E ini anda akan mula melihat perubahan drastik bagi anda yang masih mempunyai minda yang sangat negatif terhadap kejayaan kewangan anda .

2)Tidak tahu kemana wang anda pergi walaupun berbelanja dengan cermat ?
Anda memerlukan KOMPAS WANG ™ untuk menjejaki aliran wang anda. Ketahui dimana dan kemana anda ingin wang anda pergi.

Kompas Wang adalah alat khas ciptaan AbangAbu yang di patentkan dan adalah hak cipta AbangAbu sendiri . Ianya sudah di sebarkan kegunaannya keserata dunia . Bangga melihat ciptaan anak bangsa di gunakan oleh komuniti kewangan antara bangsa . Anda juga akan memiliki alat kewangan yang laurbiasa dalam mengawal pengurusan kewangan yang bijak , mudah dan efective .

Dengan mengunakan kaedah Kompas Wang anda akan benar benar dapat menguruskan kewangan dengan sangat baik , itu pasti Insha Allah . activiti ‘ I LOVE MONEY “(tm)  menjadi kekuatan modul ini.

3)Tiada simpanan dan tidak dapat menyimpan kerana pelbagai masalah dan gaji yang kurang?
Anda perlu melakukan X-RAY WANG (tm)dan betulkan kerosakan pipe wang anda.

Modul ini akan membentuk aliran kewangan agar ianya berfungsi dengan baik . Dalam modul ini anda akan melihat beberapa keadaan aliran kewangan yang menjadikan seseorang itu dalam keadaan kehidupan yang miskin atau sentiasa susah . seolah olah CANCER WANG …..  Dan Dalam modul ini akan kita perkuatkan aliran kewangan kekayaan . Sangat sangat menyegat dengan KAEDAH  “BIAK WANG”(tm)

4)Sentiasa tak cukup duit, masalah hutang , tak tahu nak menjana duit.?
Anda perlukan MAGNET WANG (tm)untuk menjemput duit datang dengan segera.

Bagi anda yang susah mempunyai wang dan sering dalam keadaan tak cukup , ini adalah ubat untuk keadaan ini. Setelah anda aktifkan Magnet Wang dengan kaedah dan activiti PECAH TEMBOK ™ … akan bermula untuk membentuk penjanaan wang yang sangat padu. Dan inilah modul yang menjadikan ramai adek beradek yang dalam kemelut kewangan menjadi bebas wang , dari tiada simpanan mula menjana melebihi keperluan dan mula penabungan , dari tiada sumber pendapatan kepada pelbagai sumber pendapatan … yang paling menarik adalah semua yuran pelajaran SHW ini akan terbayar dalam masa 30 to 60 hari setelah Magnet Wang ini di aktifkan .

Anda akan mula melihat wang mula di cipta pada hari pertam lagi dengan kaedah SRICH ( tm)

5)Ingin menjana duit ? menggandakan duit ? memastikan anda tidak rugi melabur?
Anda perlu melakukan servis atas ENJIN WANG anda .

Ini adalah Wajib bagi anda dalam mencipta dan membina kekayaan . Ramai orang yang tiada enjin Wang ini sentiasa dalam keadaan terkejar kejar mncari kekayaan . dalam proses tersebut ramai yang akhirya kecundang dan kehilangan semua harta benda dan juga pelaburan mereka . Ini menyedihkan kerana mereka yang melakukan kesilapan ini adalah orang orang yang sudah lama mengumpulkan kewangan mereka . dan akhirnya lesap begitu sahaja.

Pastinya Enjin Wang ini akan memberikan solusi serta ketenangan jiwa dalam mengharungi pergolakan dan arus dalam dunia pelaburan . tidak kira apa sahaja pelaburan termasuk saham dan hartanah .

6) Anda tidak tahu bagaimana untuk memulakan perjalanan mencapai kebebasan kewangan yang paling mudah walau apa jua keadaan kewangan anda sekarang?
HIGHWAY WANG adalah apa yang anda perlukan.

Akhirnya Alhamdullilah tercipta satu  GAME ACTION PLAN , langkah langakh yang sangat praktikal untuk semua orang mencapai Tarap Financial Independent . Tidak kira usia , pangkat , keadaan ,,,, semua orang mempunyai peluang yang sama dalam mencapai tahap Financial independen…. Yang memang menjadi motto kami . Everyone Can Reach Financial Independence .

7) Tiada kenalan? Tiada sumber? Tiada rangkaian? Keyakinan diri yang rendah serta takut gagal?
Anda harus mulakan NETWORK GPS WANG .

Ini adalah modul dimana , bagaimana membina network kekeyaan yang boleh memberikan arah dalam mencapai kekayaan , juga membentuk pelbagai network untuk emnambah nilai Networth anda.

8)Mempunyai impian untuk bersara dengan gah dan awal tanpa sebarang masalah kewangan?
Anda perlu membina SISTEM WANG yang unik untuk diri anda sendiri.

Ini mahal , insha allah hanya di ketahui apa benda ni dalam program nanti ye..

BONUS BONUS POWER – SUPER HIGHWAY WANG .

1) 1 hari program susulan di Singapura , (worth RM1000.00) + Networking bersama dengan usahawan seluruh melaysia dan usahawan Singapura. ( 11am to 6pm )

2) 2 jam  personal coaching cum BLUE PRINT Action Plan . ( worth RM2000) 

3) 1 email susulan setiap minggu dengan aktiviti selama 90 hari dalam memperkasakan lagi semua yang telah dipelajari.(RM350.00)

4) Follow Up Optional 10 bulan mencapai 100K.

level 2 ( 3 bulan ) Financial Stability .( Digital Marketing to reach 6 to 12 months savings)

Level 3 ( 6 bulan ) Financial Flexibility , ( reaching 100K savings using Business Creation )     

Level 4 ( 1 bulan)  Financial Independence .( investment in Properties & Shares ) 

5) Menjadi Adek Beradek AbangAbu Network Group ( A.B.A.N.G)  – Gathering Adek Beradek bersama ikon ikon Usahawan Terhebat .

6) Dijemput untuk menjadi CASHFLOW CONSULTANT MEKANIK$ . Career yang yang sangat baik serta pendapatan di antara RM2500 – RM5000.

7) Menjadi ahli Kelab Adek Beradek – Activiti Activiti Riadah , dan sebagainya .

P/S : Saya akan bantu anda mencapai KEBEBASAN KEWANGAN .

Apa yang anda akan dapat:-

1) 3 hari wajib  + 2 jam one to one personal coaching + 1 hari Follow Session .

2) Alat Alat – KOMPAS WANG + ENJIN WANG + HIGHWAY WANG

3) Rangkaian ADEK BERADEK ABANGABU Seluruh MALAYSIA + SINGAPORE

4) Anda juga akan mendapat bukan sahaja seorang Guru + Mentor + Coach , malah anda akan mendapat seorang ABANG..

Program ini hanya di hadkan maksima seramai 20-30 setiap kelas. 

============================================================

Jadual SUPER HIGHWAY WANG Coaching 2020

============================================================

MARCH  2020 ( SABAH , KOTA KINABALU ) 

DATE:  27,28,29  ( Jumaat – Ahad )

25 -30 seats Only


APRIL 2020 ( KUALA LUMPUR ) 

DATE : 10 , 11, 12 ( Jumaat – Ahad)

25- 30 Seats Only 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Untuk Sebarang pertanyaan dan maklumat sila hubungi 019-7510509 atau email direct ke abangabu@nowasia.sg

PERHATIAN : Anda perlu mendapatkan slot temubual mengenai program sebelum di terima masuk ke program ini . Untuk slot ini anda bole wassap atau hubungi 019-7510509

BERTINDAK ! DAFTAR ! DATANG ! TIMBA ILMU!  AMALKAN !

ANTARA YANG HADIR DAN MENDAPAT MANFAAT DARI PROGRAM ABANGABU

Suraya Lope Salleh .

“Pemilik rangkaian peralatan bayi dan ibu menyusu “

– MENAKJUBKAN

Hishamuddin bin Yaakub – Peserta Shah Alam

MEMBERI JALAN YANG JELAS

Halimun Nawar Salim

– Ilmu KEWANGAN YANG PALING POWER 

Pemilik rangkaian peralatan ibu dan anak.

The Activities ….
FULL of FUN , BONDING and LEARNING ….  ITS WHAT WE CALL “GAMEDUTAINMENT”

ALSO INCLUDE TRIP to SINGAPORE

Always Believe in Urself

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial