EMAIL MARKETING 21 DAY MASTERY COURSE – 1 hour A day

Dari semua saluran berbeza yang ada untuk pemasaran hari ini, e-mel marketing masih berada di kedudukan tertinggi dalam kategori ROI paling tinggi . Tetapi disebabkan perubahan dalam algoritma dan jumlah e-mel yang dihantar setiap hari, e-mel anda mungkin lebih sukar untuk di buka oleh penerimanya.

Program EMAIL MASTERY 21 DAY MASTERY akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mengubah semua itu. Dalam kursus ini, anda akan belajar bagaimana membuat kempen e-mel yang dihantar, dibuka, dan yang paling penting … dapatkan klik serta membawa jualan ..

Apa yang Anda akan Pelajari 

Pelajari cara menggunakan pemasaran e-mel dan bagaimana ia sesuai dengan kempen pemasaran digital anda yang lain. 

Ketahui cara buat kalendar promo 30 dan 90 hari untuk mengatur kempen e-mel anda . 

Belajar untuk menulis story board dan menulis kempen e-mel untuk Inductronationl , engagement , ascend , conversion dan re engagement

strategi untuk meningkatkan kadar buka dan klik, dan amalan terbaik untuk optimumkan kempen e-mel. 

Dapatkan strategi menulis subjek, pengenalan, dan salinan e-mel anda untuk mengoptimumkan proses penghantaran e-mel anda dengan lebih baik.

Mengapa kaedah 21 hari

Dengan pelbagai kelas kelas online pada hari ini yang hanya menawarkan krusus yang di isikan dengan input input teori sahaja. Memang nampak sangat best , namun tak dapat di praktikan kerana pelbagai isu , seperti tak tau nak start , tak tau apa yang perlu di lakukan kerana tak pandai teknikal dan macam macam lagi .

Selepas AbangAbu menjalankan 5 kelas 21 hari , AbangAbu dapat melihatkan akan penglibatan peserta secara konsisten dan melihat result dari apa yang sepatutnya mereka lakukan.

Dan kaedah yang sama akan di gunakan dalam EMAIL MARKETING MASTERY ini . Setiap malam hanya 1 jam untuk belajar dan terus boleh di praktikkan . Ini menjadikan setiap peserta dapat memahami dengan mudah dan dapat menyiapkan apa yang perlu di lakukan .

Date: 10 Feb – 2 March 2021 Location: Online ZOOM
Registration link: 
Untuk Siapa ?
Kami menjemput semua yang ingin menggunakan kaedah email marketing untuk pemasaran produk dan servis mereka :
1. mempunyai produk / servis dan mempunyai pelanggan offline
2. Meningkatkan khidmat pelanggan dengan automated email system
3. Ingin membina database pelanggan untuk jualan produk seterusnya
4. Ingin belajar untuk menambahkan keuntungan dengan sistem 5 kunci pemasaran
5. memulakan bisnes digital yang menguntungkan

Apa Nilai Tambah yang anda akan dapat?
1. Insights and support dalam memulakan email marketing yang berkesan
2. Wasap Support
3. Group coaching + Business Matching
4. Optional Personal Coaching
5. Recorded Video Series

Program Fee:
HARGA SEBENAR PROGRAM RM2100.00
SUPPORT DURING MCO / PKP —-> RM210.00 SAHAJA

SAYA NAK AMBIL PELUANG INI SEKARANG

MODUL YANG AKAN DI BERIKAN

EMAIL MARKETING ROLE
 Peranan email dalam pemasaran.

 Memahami TIGA Jenis E-mel yang berbeza –

Bahagian 1 Memahami TIGA Jenis E-mel yang berbeza –

Bahagian 2 DUA Jenis Penghantaran 

Pemasaran E-mel dan membina list

MEMBINA JADUAL DAN KALENDER PROMOSI

Membuat Kalendar Promosi Anda

 Mengumpulkan Aset Promosi 

Perancangan Promosi 

Membuat Kalendar 30 Hari Anda

Membuat Kalendar Rolling 90 Hari Anda

BINA KEMPEN EMAIL

Pembuatan Kempen E-mel 

Kempen E-mel Dijelaskan 

Storyboarding Kempen Indoktrinasi Anda 

 Storyboarding Kempen Penglibatan Anda 

Storyboarding Kempen Kenaikan Anda 

Membuat Kempen Penggunaan 

Membuat Kempen Upsell Storyboarding

Kempen Segmentasi Anda –

Storyboarding Kempen Re-Engagement Anda

Kempen Penglibatan Semula

EMAIL COPYWRITING DAN DESIGN

Penulisan dan Reka Bentuk Salinan E-mel 

Menuai Salinan Terbukti 

Empat Sebab Orang Membeli 

Membuat Headline

Membuat Salinan Body

 Dapatkan Klik

OPTIMIZE

Mendapat Lebih Banyak Email di buka

Mendapat Lebih Banyak Klik

TRACKING

Mengukur Hasil email

 Apa yang Perlu Dibaiki

Statistik E-mel

DELIVERY EMAIL

 Cara Membuktikan Anda BUKAN SPAMMER 

Reputasi Mailer anda 

Infrastruktur Penghantar Anda

Penglibatan Pelanggan Anda 

Pemantauan dan Measure

 MASA UNTUK DI CERTIFIED

ASSIGNMENT Pemasaran E-mel Mini-Projek 6

PAYMENT for SINGAPORE PARTICIPANTS

Singapore Participants can opt to pay via this methods;

1- PAYNOW 91078641 .
Once payment is made please wasap to +6588148179 for the workshop links

2 – Choos to pay by PayPal / debit or Credit Card
Once payment made please wasap +6588148179

GOAL GETTING 2021

Pernah set goal? Mesti kan …. setiap tahun memang set goal heheheh nama pun set … jadi set je lah …. jarang sekali GET GOAL…….. hehehehe ..

Itu lah diri saya sendiri , memang realitinya , saban tahun semangat set goal , tapi hmmm tak pernah dapat capai matlamat …. lagi best …. hmmmm lupa yang pernah set goal ….. sebab macam macam hal yang mendatang dalam kita set goal tersebut…

AA mula sesuatu yang lain pada tahun 2013 , goal getting…. setiap tahun dari 2013 saya mula kan process GOALGETTING …. Allahu Akbar , AA mula capai matlamat dengan teknik ini—> GOAL GETTING ACTION PLAN

Dari kaedah ini , AA mula paham dengan thema tahunan , yang menjadikan setiap matlamat saya jelas sejelasnya dan memandu AA dengan fokus yang jitu .

Inilah yang akan AA kongsikan di dalam SEMINAR 2 HARI GOAL GETTING pada 19&20 December 2020 ini.

AbangAbu , bersama Ustaz Esa ( Ustaz kesayangan saya ) dan juga dr Aziz Rahman adik kandung saya , dan ustaz Harfiz uztas AL Quran akan menjadi penceremah permulaan , agar kita ingat segala kekayaan dan apa pun matlamat tanpa meletakkan AGAMA dan Kesihatan hanya sia sia .

Selepas sudah kita sediakan MINDA dan HATI , baru AbangAbu nak sangat anda terus membuat matlamat dengan memastikan 3 matlamat ini ada…

Matlamat dalam Pelaburan , Matlamat Perniagaan , Matlamat Hartanah kerana AbangAbu sangat yakin ini adalah antara rahsia mencipta Kekayaan Berterusan ( PASSIVE INCOME )

Haji Asri , Dato Ali Majis , Anne Idris adalah antara icon icon yang akan bersama dalam Seminar Goal Getting 2021 .

Pastinya ilmu ilmu yang sangat power , saya excited untuk mendapatkan tip tip dari mereka ini.

Dan pada hari #2 , akan kita sama sama saksikan Forum dari Muslim Coaches Association , dimana 5 orang pakar industry akan berkongsikan dan bersembang sembang santai tapi sampai . di ketuai oleh president MCS Mr Zaid Massagos , the no Bullshit Accountant Faz , Hafiz , The Cash Money Dollar Man , and Afiq handsome as the moderator ….

Slot seterusnya adalah Coach Rafi from Singapore vs Business Magnet Khris from Indonesia …. sesi Interview and Hard truth on entreprenuership … exciting …

dan juga WORKSHOP 2 jam from AA on GOAL GETTING …. BEST BEST BEST

Dapatkan detail di GOAL GETTING SEMINAR 2021

SHARE POSTING INI

GOAL GETTING SEMINAR 2021https://bit.ly/3fj5ceI

the BOSS – ABC – Social Media Mastery

tiba tiba macam nak buat something lain …. During PKP semua trainer dan speakers terus buntu…. tak tau nak buat apa ….

Alhamdullilah AbangAbu terus buat something yang memang tak terfikri sebelum ini , Buat Live di FB PAGE …..

ada buat 7 hari Live setiap hari dengan topik topik kewangan , walaupun tak ramai yang menonton di sebabkan mungkin benda tu bukan satu norma pada waktu itu….. Namun dengan PKP terus di ketatkan dan juga pendemik kovid seolah tiada tanda penurunan , maka tetiba ramai yang sudah mula menonton .

Setelah semua berlalu dan makin ramai pula yang sudah buat macam macam webinar dan zoombinar menjadikan AA nak buat benda lain plak.

Bemulalah satu idea selepas 8 x 21 hari challenge , 15 program , 7 workshop 3 hari dan juga 2 program 10 bulan telah AA lancar kan .

Abangabu ingin memulakan satu kaedah mengajar ilmu dengan adaptasikan konsep reality show ….

Tujuan utama nak bagi peluang untuk semua orang dapat perform apa yang mereka belajar . Contohnya dah belajar banyak pasal media social tapi takde platform untuk cuba dan apply benda yang kita belajar…

Jadi AA ambil peluang untuk buat satu platform bagi adek beradek yang belajar untuk peluang aplikasikan apa yang mereka belajar .

Akan bermula dari 20/11/2020 sebagai satu program reality yang juga memberi peluang untuk menjana duit serta membina brand .

Jom Like Page THE BOSS – ABC

USAHAWAN A.B.A.N.G dari SABAH – SUNNY

Hari ini , AbangABu nak dapatkan pandangan seorang adek beradek abangabu dari Sabah….

AbangAbu mahu melihat dari orang orang yang biasa biasa tetapi mempunyai satu desire yang kuat dalam mencapai kejayaan dunia akhirat .

Dan brother Sunny yang AA jumpa di Kota Kinabalu sewaktu menjalankan program di sana ..

Bermulanya dari situ , beliau ini mula menjadikan bisnes sebagai sesuatu yang akan di lakukan secara serious …

jom , kita baca apa yang beliau jawap untuk semua soalan soalan yang AA tanya …

What inspired you to become an Entrepreneur business owner?
Rasulullah dan sahabatnya Abdul rahman bin Auf
2)Did you need to have a certain mindset to achieve success?

Ya. Setuju sangat. Minda yg positif dan kekal bersemangat

3)Have you noticed certain advantages to being an entrepreneur business owner?
Ya. Membentuk diri lebih beramal dan berkeyakinan. Takwa dan tawakkal semakin meningkat

4)Did you have a mentor to help you get started?

Ya. AA dan seorang sahabat yg selalu memberi nasihat saudara Anas tbs

5)Approximately how much money did you invest before your business became profitable?
Dulu saya invest puluh ribu tak untung pun…skr saya invest puluh ringgit dah untung
Yg penting ada ilmu dan cara yg betul
6)What ways have you found to be most effective in marketing your product or service to get sales?
Berkongsi emosi dgn penuh kesopanan

7)What tips can you give others who want to embrace their dream but, don’t have the confidence or feel they don’t have what it takes to succeed?
Belajar dan buat….Cuba lagi…belajar…perbaiki….buat

8)What’s next for you?
Kumpul 100k dalam masa 4 tahun
9)Few words of AbangAbu.
Best…best…best….i can…i can…i can

10) One fav hadis , quote or book that impacted you?. Manusia yg paling baik adalah yg paling bermanfaat kepada org lain

Ada apa apa lian yang nak bagi tau …
Berusaha dgn kreatif dan perancangan yg baik mempercepat kejayaan
Boleh juga share apa yang awak jual
Sandwich…buku…tasbih…kopiah …tongkat…kaca mata

Ada juga satu Video apa yang beliau lakukan ,,,, DI LINK ini

ADEK BERADEK ABANGABU NETWORK GROUP. Usahawanita dari Singapura

What inspired you to become an Entrepreneur business owner?
My passion to make a difference traditional and intregrated wellness and educated my clients, whats are its call wellbeing.

2)Did you need to have a certain mindset to achieve success?

yes.. Believe you can do it, and own skills and knowledge can do the job.

Have you noticed certain advantages people being an entrepreneur business owner?

able to work in a field that i/we really enjoy. able to put my/our skills and knowledge and gain my/our personal satisfaction from implementing our ideas, working directly with customers, happy their improvements health..and succeed

4)Did you have a mentor to help you get started?

Yes, my mom and building myself.. believe i can do it.

5)Approximately how much money did you invest before your business became profitable?

100

6)What ways have you found to be most effective in marketing your product or service to get sales?

Word of mouth

7)What tips can you give others who want to embrace their dream but, don’t have the confidence or feel they don’t have what it takes to succeed?

Start up with fast decision and action gives result.

8)What’s next for you?

Visible and share my services and products.
Professional and an online marketing

9)Few words of AbangAbu.

buat jer, process, and terus process , bila its down..terus process..point to get it back…. semangat.. choose to be happy.

10) One fav hadis , quote or book that impacted you?.
Ayat Allah…. images dari katmu.arab.

YA allah tenangkanlah hati ku…

Ada apa apa lian yang nak bagi tau …
Kesehatan itu adalah kesejahteraan…
Iaitu well-being.

Boleh juga share apa yang awak jual
Dbodynmind (ladies only)
FullBody massage and fitness Melayu.

  • Natural pain relief gain by treating therapeutic malay and professional techniques Wellness.

FB Page:
https://www.facebook.com/dbodynmind/
Website: www.dbodynmind.com

NAK KAYA KE ? JOIN NI

PELABUR vs TRADER SAHAM

AbangAbu hari ini sempat untuk rakam satu video dan audio mengenai apa itu saham , trader vs investor…..

Ramai yang sangat silap dalam memahami apa itu saham , adakah ianya sesuatu untuk mereka , boleh ke bersedia ? Malahan AA juga berikan cara yang betul untuk melibatkan diri dalam saham…

Adakah sebagai Day Trader ? Active trader ? Investor?

Anda ni yang mana ? Tak tahu ke …….

Dapatkan Video di Sini SAYA NAK DAPATKAN ILMU INI

Mulakan Langkah Pertama , Perniagaan , Kewangan , Hartanah !!!!!

Tunggu dulu nanti boleh lah !!!
lepas PKP lah !!!! PKP nak habis bila ? tau ke ?

Jangan tunggu sehingga nak habis , sebab bukan sekarang , bukan 6 bulan , mungkin 12 bulan , baru COVID 19 ini dapat kita melihat kesudahannya.

Jadi , AbangAbu nak anda mulakan satu benda yang mungkin selama ini anda melambatkan atau menangguhkan . Mungkin nak mula bisnes ? Atau nak Betulkan Kewangan ? Nak jadi jutawan ? Nak invest hartanah ? Nak labur Saham

Alhamdullilah , beberapa minggu dah duduk rumah , berikan banyak idea dalam membantu anda mulakan … hanya benda yang paling penting …..

Adakah anda mahu mulakan dengan :
1. KEWANGAN – LUNAS KAN HUTANG ? FREE EBOOK
2. KEWANGAN – PERSEDIAAN KEWANGAN 30 Hari ? RM97
3. MELABUR HARTANAH ? E-Coaching Email 51tips -RM20
4. FORMULA RM1 JUTA ?E-Book +7 video lesson ( nantikan)
5. NAK START BISNES?Emanual + ZoomCoaching 30min
6. BUAT DUIT DENGAN EMAIL? Ebook + Google Classroom follow up

AbangAbu sediakan bimbingan bimbingan secara kaedah Online Coaching untuk semua di atas secara auto insha Allah.

Pilih yang mana anda ingin mulakan process pelajaran dengan klik Link mengikut warna di atas .

Bagaimana anda akan menjalani program ini .
1 . Pilih mana yang anda ingin mulakan .
2. Ada yang secara Percuma ada yang di kenakan bayaran.
3. Secara Email coaching – 21hari atau 30 hari .
4. Jemputan untuk Webinar Soal Jawap Bulanan.
5. 1 Zoom Coaching Personal 20min bersama AbangAbu

10 CHECK LIST PEMASARAN DIGITAL ANDA

Dalam membina kempen pemasaran digital yang efektif dan menguntungkan , AbangAbu ingin memberikan check list yang boleh anda follow dalam membina pemasaran digital yang menguntungkan .

STEP 1:

APA YANG ANDA INGIN BERIKAN SEBAGAI TAWARAN UTAMA

Sudah kah anda mempunyai tawaran utama yang anda ingin berikan ? Ini adalah tawaran yang menjadi tunjang utama pemasaran anda . Inilah yang anda harapkan untuk pelanggan membelinya ..

STEP 2:

TAWARAN SAMPINGAN MURAH

Bila anda sudah ada Tawaran UTAMA , kini bolah siapkan Tawaran Sampingan . Apa itu Tawaran Sampingan ? Ia adalah satu tawaran yang sangat murah . dan tujuan nya untuk menjadikan semua propsek anda sebagai pelanggan anda .
Adakah anda mempunyai sesuatu yang boleh di tawarkan pada harga yang murah tetapi mempunyai value atau nilai yang tinggi , yang ingin prospek membelinya…

Contoh Contoh Tawaran Sampingan yang murah,

Report yang Mahal , Software tertentu .

Webinar yang berkonten baik

Produk fisikal dan macam macam yang bersesuaian dengan produk UTAMA yang di TAWARKAN

STEP 3:

LEAD MAGNET ( PENARIK PROPSEK )

Apa itu Lead Magnet ? Ini adalah sebagai umpan yang mengandungi nilai yang boleh menyelesaikan sesuatu isu propspek . Ini boleh di gunakan sebagai mendapatkan maklumat propspek . Adakah anda mempunyai umpan untuk menarik prospek !!

CONTOH LEADS MAGNET;

Case study.

Repot kajian

Ujian Profile

Tools

Quiz

STEP 4:

MEMBINA LANDING PAGE

Inilah tempat yang pertama bermulanya funnel dengan bakal pelanggan anda . Disinilah pertukaran lead magnet akan di berikan sebagai pertukaran mendapatkan email prospek . Anda boleh membina Landing Page di sini .

STEP 5:

PAGE TERIMA KASIH ! TAWARAN SAMPINGAN

Disini adalah permulaan untuk menjadikan propsek pelanggan. Setelah mereka daftarkan untuk mendapatkan lead magnet anda , disini juga anda mengucapkan terima kasih . dan menganjurkan mereka untuk mendapatkan tawaran sampingan anda .

STEP 6:

PAGE JUALAN TAWARAN UTAMA ANDA

Ini adalah Page Jualan Tawaran UTAMA . Biasanya selepas mereka mendapatkan tawaran sampingan , anda akan mengucapkan terima kasih serta mengalukan mereka untuk bersama dalam keluarga besar anda . Disini anda boleh juga OFFER kepada mereka yang sudah mendapatkan tawaran sampingan anda harga yang UPGRADE …

STEP 7:

MULA DAPATKAN TRAFFIC

Dalam step ini , anda boleh mula menggunakan kaedah mendapatkan trafik , Dengan FB adds, IG , YouTube dan semua social media platform yang berbayar atau tidak. Yang penting mula dapatkan data keberkesanan dengan memantau setiap kaedah tadi . Ini untuk anda mendapatkan kaedah paling effektif dan menguntungkan .

STEP 8:

MULA MENULIS EMAIL EMAIL ENGAGEMENT

Bagi mereka yang sudah mendapatkan tawaran sampingan anda , siri ini tujuaannya untuk mereka membeli tawaran UTAMA anda . Ramai yang akan membeli tawaran sampingan kerana harga yang murah (rm7-12). Namun untuk mereka membila Tawaran utama perlu sedikit lagi info yang menyakinkan mereka membeli tawaran utama , dan siri email ini adalah untuk perkara tersebut .


STEP 9:

SIRI EMAIL UNDANGAN BARU

Ini adalah sebagai langkah seterusnya bagi yang sudah dapatkan Tawaran Sampingan , tetapi tidak membeli tawaran UTAMA . Adakah anda mahu lepaskan mereka begitu sahaja ? Tidak …. dalam email ini akan di berikan konten dan maklumat yang boleh menjadikan mereka untuk membeli TAWARAN UTAMA anda , mungkin pada masa yang terdekat .

STEP 10:

CIPTA KEUNTUNGAN SAMPINGAN KEDUA “UPSIZE”

Disaat mereka sudahpun mendapatkan tawaran Utama , maka inilah masanya untuk anda berikan mereka sesuatu yang terbaik untuk mereka dapatkan juga . Ianya boleh membantu dengan lebih serius dalam mereka mencapai matlamat mereka . Dalam kaedah Mac Donald , biasanya kita dah beli Burger akan di tanya UPSIZE kan…. itulah keuntungan sampingan … Jadi fikirkan apa UPSIZE untuk anda …

BAGI ANDA YANG SERIOUS DALAM MENJADIKAN SISTEM JUALAN ANDA AUTO dan MENJANA WANG SECARA AUTO ….. JOIN EMAIL AUTOMATED JUALAN ANDA ….. dengan hanya RM97 yang biasanya RM997 HANYA 10 tempat SAHAJA

Always Believe in Urself

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial