REPAIR MINDA WANG ANDA – 90 Hari

Program 90 hari “REPAIR MINDA WANG ANDA”

Ramai orang masih dalam kegelapan serta tidak tahu mengapa walaupun pelbagai perkara mereka lakukan serta pelbagai pelaburan mereka telah sertai masih dalam keadaan yang tidak stabil dalam hal hal kewangan.
Malahan ada juga yang melaburkan wang yang banyak untuk menghadiri pelbagai seminar namum tiada apa apa pun yang positive berlaku dalam hal hal kewangan mereka.

Walaupun mereka sudah bertindak , mendapatkan mentor , mendapatkan pelbagai ilmu namun semuanya seolah oleh tidak memberikan mereka apa apa kesan yang mereka impikan .

Apakah yang sudah terjadi ? Apakah kesilapan mereka ? Bingung ? Apa yang perlu dilakukan? Masih kah perlu terus melabur ribuan ringgit untuk ilmu baru? Apakah memang pelaburan bermula dengan kerugian?

pelbagai soalan yang bermain di benak fikiran!! malah makin menjadi stress melihat pelbagai berita dan cerita orang orang lain mencapai kejayaan ? Apakah ini benar? Atau hanya gimmick sahaja? Semua ini bermain di otak.

AbangAbu sendiri mengalami pengalaman sebegini dan tidak terkejut sedikitpun dengan apa yang anda rasa dan fikirkan sekarang. Semuanya ini adalah kerana MINDA WANG anda masih belum diberikan keyakinan , re-programming yang kekal belum dapat dilaksanakan .

Dengan memahami apa yang sebenarnya perlu dilakukan dalah secara konsisten dan setiap hari anda perlu memberikan vitamin keyakinan kepada MINDA WANG anda dengan beberapa aktiviti dilakukan.

“kan aku dah buat benda ni semua di seminar” ini mungkin soalan anda ……. jawapanya….. memang lah dah buat tapi buat kat seminar je  ,pas tu buat lagi ke secara konsisten atau tak pandang langsung? jawap soalan ini dan anda akan tahu mengapa!!!!!

Jadi , sebab itulah Abangabu ingin membantu anda dalam menjadikan MINDA WANG anda menjadi MINDA WANG yang mempunyai KUASA sebenar dan bukan KUASA sementara sahaja . Dan ini akan dilakukan bukan dengan ribuan ringgit tetapi hanya dengan rm 2.20 sen sahaja sehari untuk 90 hari . Makanan Minda Wang best.

Apa yang akan saya dapat dengan sertai program ini?

– ini adalah program dimana anda akan menerima email untuk untuk anda lakukan perkara perkara yang akan menjadikan MINDA WANG anda lebih positive yang akan memberikan kesan paling positive dalam menjadikan hal hal kewangan anda lebih mantap dan menjadikan banyak keinginan anda dalam hal kewangan menjadi kenyataan .

– Anda akan mendapat emai setiap hari untuk anda melakukan beberapa perkara yang amat mudah dalam menjadikan MINDA WANG anda lebih mantap dan POSITIVE.

– Anda mendapatkan ilmu yang bernilai lebih beribu ribu ringgit dengan hanya rm199.00

– Anda mempunyai pelunag untk berinteraksi dengan pakar pakar kewangan lain juga dalam event event exclusive AbangAbu.

– berpeluang untuk tanya direct pada AbangAbu apa apa sahaja yang anda musykil dalam bab kewangan .

– Pelbagai lagi benefit dan faedah yang akan diemailkan kepada anda.

PROGRAM INI HANYA UNTUK ORANG ORANG YANG SERIOUS DALAM HAL KEWANGAN MEREKA DAN MEREKA YANG BETUL BETUL INGIN PERUBAHAN DALAM MINDA WANG MEREKA.

BAGI ANDA YANG TIDAK BERSEDIA UNTUK MEMBERIKAN DIRI ANDA 10MINIT SEHARI UNTUK MEMBACA DAN MELAKUKAN AKTIVITI INI JANGAN JOIN. TOLONG JANGAN JOIN. KERANA PROGRAM INI AMAT BERNILAI UNTUK HANYA DIBIARKAN DAN TIDAK DIGUNAKAN.

Jadi anda boleh bertindak sekarang dengan mendapatkan program 90 hari  “REPAIR MINDA WANG ANDA ”  pada harga hanya RM199.00 sahaja .

untuk mendapatkan nya anda perlu :

MALAYSIA

1) Membayar Yuran Penyertaan RM199.00 ke akaun CIMB – 7040097584

2) Email ke abangabu@nowasia.sg bukti bayaran bersama nama dan email anda.  atau  sms ke 019-7510509

3) Mendapatkan email confirmation dan anda perlu Klik link yang akan dihantar ke email anda setelah bayaran di buat dan disemak oleh pihak AbangAbu.

SINGAPURA

1) Membayar Yuran Penyertaan SGD75.00 ke akuan POSB – 060-72619-1

2) Email ke abangabu@nowasia.sg bukti bayaran bersama nama dan email anda atau sms ke +6591078641

3) mendapatkan email confirmation . Klik di link yang dihantar ke email anda untuk aktifkan program anda.

Bayaran PAY PAL dan Credit Card.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Always Believe in Urself