CABARAN 101010 MINI

Satu program yang di reka untuk memberikan peluang kepada semua orang memahami akan konsep menjana duit. Program ini direka setelah AbangAbu dapati orang ramai sudah mempunyai ilmu ilmu teori yang banyak sekali dan ada yang telah membayar puluhan ribu dalam mendapatkan ilmu ilmu teori yang ditak pernah mereka praktik kan kerna tiada bantuan atau galakan ataupun tunjuk ajar . ini menjadikan segala yang mereka belajar itu hanya untuk pengetahuan dan bukan perubahan hidup.

Walau ada perubahan hidup ianya tidak untuk jangka masa yang lama dan hanya bertahan untuk sementara waktu sahaja,

Apa yang ingin AbangAbu kongsikan dalam CABARAN 101010 ini adalah cara untuk menjana duit atau dalam satau falsafah engeris ( make  them to practically how to fish rather them telling them how to fish or give them the fish)

Jadi konsep ini amat unik dan ianya banyak mengandungi pengalaman AbangAbu sendir =i dalam perjalanan kehidupan AbangAbu.

Jangan jadikan apa apa alasan pun kerana tidak hadir ke sesi pengenalan ini kerana ini mungkin kali terakhir dijalankan secara percuma untuk Masyarakat Singapura dan juga sesiapa pun yang ingin turut serta.

Jangan terlambat …. anda boleh register seperti yang tertera di brochure di atas atau anda boleh register di facebook¬†https://www.facebook.com/events/479880038697791/

Apa pandangan anda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *