THIS WEEK ENTREPRENEUR- SITI FARAZILA ( adek BERADEK ABANGABU )

Siti Farazila Wahab012.345.9450ococ.my/brainexpert

1)What kind of business do you have? What inspired you to become an Entrepreneur business owner?


Saya Farazila Wahab ejen rasmi produk OCOC(Otak Cantik Otak Cerdik) yang diformulasi oleh Dr Rizal. Coco OCOC merupakan minuman bernutrisi bagi menguatkan DAYA INGATAN dan MENINGKATKAN FOKUS orang dewasa dan anak-anak.

Ianya berdasarkan formula yang dicipta dengan penuh ketelitian dan kasih sayang oleh pengasasnya. Anak-anak adalah inspirasi saya. Saya mahu kongsi tentang kebaikan Coco OCOC kepada semua orang agar mereka dapat rasai kesan seperti yang saya sekeluarga rasai.

Unique Selling Point Coco OCOC

Ococ ni lain dari yg lain kerana:

1. Formula dari seseorang yg berilmu tentang otak dan formula untuk anak dan keluarga sendiri. Bukan dibuat atas tujuan jualan/komersil pada mulanya.

2.  Kandungan bahan telah diuji di makmal dan terbukti berkesan.

3. Ada bukti klinikal kesan positif pada memori.

4. Bahan Organik dan Premium – Dark Chocolate 70%, Ginkgo Biloba, Gula Kelapa dan Susu Kambing Organik.

5. Tiada bahan pengawet dan perisa tiruan.

6. Diiktiraf selamat dari UNIPEQ.

7. Menggunakan gula Kelapa dgn GI yg rendah. Tiada gula putih yg sangat berbahaya untuk kesihatan.

8. Produk yg ada ginkgo biloba, bagus utk peredaran darah terutama di bahagian otak.

9. Koko yg digunakan 70% koko yg ada bukti kajian tentang kebaikannya pada memori dan otak.
 

Asal Cerita Coco OCOC:

Jun 2012. Baharu pulang dari Australia.
Pulang rumah lihat wajah anak-anak. Moyok wajah kesemuanya. Masam mencuka.
.
Ada masanya adegan air mata.
Drama.
Tidak mahu ke sekolah.
.
Maklumlah tidak pandai berbahasa Melayu.
Tidak pernah belajar di Malaysia. Silibus hanya silibus Australia.

Apabila ujian duduki tempat tercorot.
Ditertawakan. Dianggap tidak bijak.
.
Anak- anak stres.
Saya kecewa. Isteri tundukkan kepala.
.
Apa yang mahu dibuat?
.
Anak-anak letih.
Belajar tak masuk kata mereka.
.
Daya ingatan juga terganggu.
Fokus tidak ada.
Tidur tidak nyenyak.
.
Pendek kata masalah di sana sini.
.
Saya mula berfikir.
Cari jalan.
Kesemua masalah mereka puncanya pada otak.
Jadi perlu baiki otak.
.
Apabila otak mahu dibaiki, bahagian otak yang disasarkan mesti tepat.
Sukatan bahan mesti betul. Supaya impaknya maksima.
.
Saya tidak mahu jadi penembak rambang.
Masukkan peluru terus tembak sekeliling.
Dengan harapan kena sasaran.
.
Saya mahu jadi sharpshooter.
Satu peluru. Terus tepat ke sasaran.
.
Saya berusaha mencari formula.
Guna formula diambil semasa latihan di Harvard.
Ubah dan baiki. Akhirnya lahirkah coco OCOC.
.
Coco OCOC guna pendekatan penembak tepat.
Ada 3 bahagian utama otak disasarkan.
.
1. Prefrontal Cortex
Tempat problem solving, buat keputusan, pertimbangan, susun kata kata, kawaln emosi
.
2. Temporal Lobe
Bahagian berkaitan belajar
.
3. Hippocampus
Pusat memori
.
Niacin, flavonoids, tryptophan, magnesium sasarkan pada 3 bahagian otak di atas.
38 vitamin dan minerals lagi sasarkan pada bahagian lain.

Gambar adalah saya bersama Maryam. Bekalkan Coco OCOC.

Kesannya pada anak anak luarbiasa.
Mereka mula mendapat tempat pertama.
UPSR, PMR/PT3 dapat straight As.
Begitu juga SPM.
.
Naik pentas setiap tahun. Wakili negeri dalam pertandingan Sains.
.
Lonjakan prestasi mengujakan saya sebagai ayah.
.
Bayangkan dari anak anak yang tidak tahu berbahasa Melayu, tidak pernah berada dan belajar dalam silibus Malaysia dapat transform dalam masa yang singkat.
Dapat menguasai dan mengungguli.
.
Saya sangat percaya kesan dari coco OCOC ini.
.
Kalau coco OCOC ini dapat beri kesan begini pada orang tidak tahu bahasa melayu dan belajar di Malaysia, bayangkan kesannya pada anak anak yang berbahasa Melayu dan memang belajar dalam silibus Malaysia.
.
Maklumat lanjut klik
.
ococ.my/brainexpert

2)Did you need to have a certain mindset to achieve success?

Ya tentu sekali, Mindset Is Everything!

Mindset yang betul akan memberi impak yang sangat ketara di atas apa yang kita lakukan. Saya banyak membaca catatan tentang bagaimana orang-orang yang berjaya berfikir. Secara keseluruhannya, memang ada persamaan.

Orang biasa-biasa sentiasa berfikir yang merugikan dan membantutkan kemajuannya sendiri. Sebaliknya orang berjaya, apapun keadaan sekeliling, dia sentiasa berfikir yang membuatkan dia lebih maju.

Kata orang berjaya, tahun pertama buat bisnes, fokus betulkan cara berfikir dulu. Bila cara berfikir dah betul, kita akan tetap maju untuk mencapai matlamat sendiri walau dari arah mana pun angin bertiup. Kita tahu kawal LAYAR hidup sendiri, insyaAllah.

We cannot direct the wind, but we can adjust our sail.

Tips Memperbetulkan Mindset

Untuk perbetulkan mindset, 

(1) Hentikan semua input negatif. Berhenti baca suratkhabar / berita di internet dan berhenti menonton TV, 

(2) masukkan input positif setiap hari dengan membaca buku-buku self-help, 

(3) bergaul dengan mereka yang berjaya atau mereka mempunyai matlamat yang sama untuk maju dalam hidup.

Kalau kita sanggup tinggalkan TV selama 5 tahun dan menggantikan waktu menonton TV dengan membaca buku-buku bermanfaat serta bergaul dengan mereka yang positif, saya percaya, 5 tahun lagi insyaAllah hidup kita akan berubah menjadi lebih baik.

Success is all about the mind’s game.

3)Have you noticed certain advantages to being an entrepreneur business owner?

Saya bukanlah pemilik kepada bisnes OCOC. Tetapi saya telah menganggap bahawa bisnes ini adalah milik saya. 

Sebagai seorang pemilik bisnes, kita mempunyai kelebihan berikut:-

1) Mempunyai banyak masa bersama keluarga dan anak-anak.

2) Tidak terikat dengan masa bekerja 8.00pg-5.00ptg. Kita sendiri bebas menentukan.

3) Mempunyai peluang untuk memiliki rumah di usia muda tanpa pinjaman bank yang membebankan.

4) Dapat menentukan sendiri aktiviti sepanjang hari.

5) Tidak terikat dengan etika pemakaian di pejabat atau syarikat (sekiranya makan gaji)

6) Mendapat pergaulan yang lebih luas terutamanya dari mereka yang juga terlibat dalam aktiviti perniagaan

4)Did you have a mentor to help you get started?


Ya, saya suka mengikuti ramai mentor. Antaranya ialah Robert Kiyosaki, Azizi Ali, Aziz Ibrahim, Shafie Bustan, Abang Abu, Dr Rizal Abu Bakar, Datuk Roslan dan ramai lagi.

5)Approximately how much money did you invest before your business became profitable?

Saya bermula dengan modal yang kecil. Dalam rm2000 – rm3000.

6)What ways have you found to be most effective in marketing your product or service to get sales?


Online marketing (Social Media, Shopee, Whatsapp) adalah yang terbaik, selain itu adalah bonus!


7)What tips can you give others who want to embrace their dream but, don’t have the confidence or feel they don’t have what it takes to succeed?

Impian yang ingin kita capai itu perlulah impian yang amat TINGGI/KUAT yang mampu membuat kita bangkit daripada zon selesa. Yang mampu membuat kita menitiskan air mata. Dengan impian sebegitu, tiada apa yang boleh menghalang kita untuk berjaya.

8)What’s next for you?

Saya ingin membina pendapatan pasif daripada pendapatan aktif untuk mencapai kebebasan kewangan. Kemudian selepas itu sudah tentu saya ingin memberi/membantu dengan lebih banyak lagi kepada orang yang memerlukan.

9)Few words of AbangAbu.

AbangAbu selalu mengingatkan saya untuk bersedekah dan berwakaf untuk saham akhirat. Ianya sangat memberi inspirasi kepada saya. Semoga Allah terus memberkati usaha Abang Abu untuk memandaikan bangsa. Amin.

10) One fav hadis , quote or book that impacted you?.

“Kamu jagalah Allah, kamu akan dijaga oleh Allah.”

This Week Entreprenuer – Faza & Fazul – Classic Baker(Singapore)

Faza and Fazul. Sister and brother team who started something out from their passion for baking.
Without any business experiences , they jump into business with only passion and believe .

Singapore business scene will require a lot of money to set up a business for someone new and limited sources.

They did start , knowing the risk and work that will be required in making it work. And yes they did and now started to grow their business slowly but surely …

AbangAbu ask few questions on the journey in entrepreneurship , career , hope and aspiration………

READ , SHARE , And just post one lesson that you learn from this conversation……. All respondent will be given discount vouchers…

1)What kind of business do you have? 
Spreading love and care around.

Currently, I’m selling different bakes to share with family and friends.

FAZRUL


What inspired you to become an Entrepreneur business owner?
To have a better financial means and to achieve success and help the community.

2)Did you need to have a certain mindset to achieve success?

Having a right mindset is crucial. 
Just do it. Keep doing it Until you get it.

3)Have you noticed certain advantages to being an entrepreneur business owner?

I am making new friends and learning from many people, their experiences. It allows me to have different perspective of life. It helps me to prioritise what is important for me. 

4)Did you have a mentor to help you get started?

Yes. Abang Abu. Having a mentor helps. It’s like finding a way home when we are lost. 

5)Approximately how much money did you invest before your business became profitable?

I started with $2 given by Abang Abu. Having supportive family helps a lot too.

6)What ways have you found to be most effective in marketing your product or service to get sales?

Word of mouth and of course the social media, IG and FB.

7)What tips can you give others who want to embrace their dream but, don’t have the confidence or feel they don’t have what it takes to succeed?

Have a plan and mentor. Execute it.

8)What’s next for you?
Growing the company. Having detail SOPs.

9)Few words of AbangAbu.

Thank you Abang Abu for the time that you share and guide us. It has been a pleasure meeting you and getting to know you. It helps me to align my business and grow me as a person. Thank you so much. Semoga Allah terus memberkati usaha Abang Abu untuk memandaikan bangsa. Amin.

10) One fav hadis , quote or book that impacted you?.

Man Jaddah, Wa Jaddah.

Kempen $IMPAN ¢hallenge ! 5 September – 5 October 2019

Featured

Dalam Pelancaran Program Lestari Kewangan Kebangsaan di Bank Negara oleh Perdana Menteri Malaysia, Tun M , FENETWORK yang di anggotai oleh semua badan badan dan agensi kewangan kerajaan telah mengeluarkan statistik yang sangat membimbangkan .

Dan ada 3 statistik mengenai simpanan masyarakat Malaysia yang membimbangkan ….. dan……

1- Separuh daripada rakyat Malaysia tidak mampu mengeluarkan RM1000 untuk kecemasan …. 52% dari rakyat Malaysia dalam keadaan sedemikian…….. Amat menyedihkan...

2. 2 dari 5 warga Malaysia yang berkerja tidak mampu langusng menyimpan walaupun bekerja .

3. 2 dari 10 warga Malaysia tidak dapat simpan langsung dalam masa 6 bulan yang lalu.

Melihat statistik ini AbangAbu terpanggil untuk buat sesuatu yang mampu . Dan timbul idea SIMPAN CHALLENGE yg pernah membantu ribuan orang di Singapura pada tahun 2009.

Kini setelah 10 tahun , AbangAbu ingin memulakan satu lagi kempen SIMPAN CHALLENGE dengan tip tip praktikal yang baru dengan juga menggunakan teknologi baru dan effektif.

Kenapa KEMPEN Simpan Challenge ?
Kempen Simpan Challege adalah satu kempen simpan yang telah memberikan result yang sangat membanggakan dgn mencapai 100% target simpanan oleh peserta peserta yang menyertai nya .

Kempen Simpan Challenge ini di jalankan melalui email sahaja , yang memudahkan semua peserta untuk melakukan tip tip yang di hantar kepada mereka .

Kempen Simpan Challenge juga mempunyai satu forum untuk membincangkan semua tip tip yang di berikan .

Kempen Simpan Challenge juga adalah sangat interaktif dimana peserta boleh berkongsikan pengelaman mereka dan juga bersoal jawap dengan pihak Simpan Challenge .

Kempen ini bertujuaan untuk mengurangkan statistik #1 . Kempen ini ingin memastikan semua yang menyertai kempen ini akan mempunyai RM1000 sebagai wang kecemasan pada bila bila masa .

Bagaimana KEMPEN SIMPAN CHALLENGE dijalankan?
Simpan Challenge adalah satu kaedah yang sangat unik dan berkesan yang di reka dan di bentuk oleh AbangAbu . Dengan menggunakan tip tipt yang sangat praktikal untuk di lakukan bersama keluarga .

Setiap hari 1 email yang akan membawa satu tip untuk di lakukan oleh peserta , dan semua tip tip ini adalah sangat mudah dan berkesan jika di lakukan . Semua tip tip ini telah di lakukan oleh semua peserta SIMPAN CHALLENGE 2009 dan mendapati ianya mudah , dan efektif serta membawa kembali sifat berjimat dan menyimpan .

Semua tip tip ini akan membawa mereka mengumpulkan duit dan juga menabung setiap hari … ini amat mengujakan setiap peserta kerena mereka dapat melihat keberkesanannya dengan begitu cepat.

semua peserta di berikan matlamat RM1000 untuk di capai dalam masa 30, 60, 90 hari sejak bermulanya kempen Simpan Challenge tersebut .

BILA KEMPEN INI BERMULA dan CARA MENDAFTAR?
Kempen Simpan Challenge akan bermula pada 5 September -5 October 2019. dimana tip yang pertama akan di hantar pada 5 September 2019.

Pendaftaran untuk menyertai KEMPEN SIMPAN CHALLENGE ini bermula dari OGOS 1 – 4 SEPTEMBER 2019 .

Yuran Pendaftaran sebanyak RM30 di kenakan untuk semua yang ingin mendaftarkan diri melalui LINK PENDAFTARAN INI ..

bayaran BILPLZ akan di update kan pada August 15 2019

Bayaran PAYPAL

DIMANAKAH PROGRAM INI ????
inilah yang paling BEST …. sebab anda tidak perlu kemana mana , anda akan menerima setiap email yang mengandungi tip tip simpanan dalam bentuk video video tip simpan oleh AbangAbu .

Ada juga pelbagai tip tip lain yang akan di selitkan seperti tip jana kewangan dan sebagainya .

jadi , anda tak perlu ke mana mana ….. BEST kan ..

JIKA ANDA MAHU MELAKUKAN PERUBAHAN DALAM SIMPANAN ANDA DENGAN ADA LEBIHAN RATUSAN ATAU RIBUAN RM SETIAP BULAN …. JOIN SIMPAN CHALLENGE

Apa yang anda akan lakukan dengan beberapa wang tambahan? Membayar hutang? Membina dana kecemasan? Simpan untuk percutian? Jimat untuk bersara?

Terlepas dari situasi peribadi atau keluarga anda, perbelanjaan kurang dan tabungan lebih banyak adalah tabiat yang baik untuk berkembang. Cabaran penjimatan wang boleh menjadi cara yang menyeronokkan dan berkesan untuk membantu mengembangkan kebiasaan tersebut, dan memberi motivasi dan akauntabiliti untuk tetap bersaing.

MAHU DETAIL KEMPEN SIMPAN CHALLENGE SILA – KLIK INI

SAYA NAK JOIN SIMPAN CHALLENGE 2019 ! 

We respect your email privacy

 

ED222087.png

51 STEP utk MILIKI HARTANAH dalam masa 30, 60, 90 hari……

AbangAbu ingin berkongsi tindak yang perlu di lakukan setiap hari .51 tindakan yang jika anda lakukan , anda akan mempunyai ilmu yang lengkap untuk memiliki hartanah dalam masa 30 , 60 atau 90 hari … syaratnya buat apa yang AA suruh buat setiap langkah. Setiap hari anda akan dapat Step yang perlu di lakukan.

Memiliki hartanah masih merupakan perbelanjaan yang paling besar untuk ramai orang di luar sana . Bagaimana pun ramai juga yang melabur kini menghadapi masalah ROI kerana keadaan pasaran yang tidak positive.

Buat Pelan tindakan 51 STEP

Anda membuat keputusan setiap hari – ada yang mudah dan ada juga perlukan pemikiran dan perancangan yang kompleks. Apabila anda membuat keputusan untuk memiliki hartanah . AbangAbu cadangkan anda mengambil pendekatan yang teratur menggunakan langkah-langkah tindakan 51STEP

.
51STEP akan membawa anda mendalami aspek aspek penting agar anda mempunyai ilmu dan keyakinan untuk melabur dalam hartanah.
– Adakah anda berpuas hati dengan susunan hidup semasa anda? Fikirkanlah di mana anda mahu hidup seterusnya?

Apa yang akan anda tunggu atau berubah?

Apakah kos perumahan semasa anda?

Adakah situasi perumahan semasa anda sejajar dengan pilihan anda ?

Bolehkah anda membiayai perbelanjaan hidup anda?

Adakah anda bersedia untuk menukar situasi perumahan anda secara kewangan?

Sekiranya anda ingin mengubah keadaan kehidupan anda, apa penyesuaian yang perlu dibuat?

Apakah pelan jangka panjang anda untuk menyesuaikan keperluan perumahan anda seiring perubahan keadaan kehidupan anda?

Disusun dengan kaedah yang boleh di praktikkan . Tindakan Tindakan kecil yang berikan impak besar dalam perjalanan anda memiliki hartanah anda.

DAPATKAN E-COACHING 51 STEP ini SEKARANG dengan hanya RM19 sahaja.

Anda akan menerima 51 email tindakan . 1 email dengan 1 tindakan anda di hantarkan ke email anda untuk anda BUAT TINDAKAN tersebut .

51 satu tindakan ini boleh di lakukan dalam masa 30, 60, 90 hari mengikut masa yang anda berikan untuk process ini.

Sebagai untuk membantu anda , menyesuaikan diri , AA akan menghantarkan 1 email setiap hari dengan 1 tindakan yang perlu anda lakukan.

Semua email ini untuk anda menguasai ilmu HARTANAH dan memiliki hartanah yang pertama jika anda belum lagi , dan menambahkan bilangan hartanah sekiranya anda sudah memiliki hartanah yang pertama.

DAPATKAN ECOACHING ini SEKARANG

Bayaran untuk Malaysia : RM19 sahaja sebelum 31 -August 2019
– Transfer Online ke MAYBANK Account 555135109019
– atau BANK BANK LAIN
– Email the resit bayaran ke abangabu@nowasia.sg
– Tunggu email pengesahan dan sahkan.
– Mulakan perjalanan ilmu Hartanah dengan ecoaching .

Bayaran KREDIT KAD dan PAYPAL

DEBT BUSTER – BEBAS BEBAN HUTANG

Featured

Bagaimana Anda Dapat Lunaskan Hutang Tegar 6-Angka Dengan Kaedah Debt-Buster AbangAbu

– HUTANG Lebih SGD 500K,  AbangAbu sendiri selesaikan dengan kaedah ini ….

..- 19 Jenis HUTANG di selesaikan dalam masa 3 tahun oleh AJMAL seorang usahawan ….

JANGAN PANIK jika HUTANG anda juga 6 Angka… Kerana ianya boleh di selesaikan …..
Fakta, kini beban Hutang berterusan adalah disebabkan kos sara hidup. Itulah sebabnya anda perlukan Ilmu  DEBT BUSTER.
.
 
………ramai yg panik hidup mereka kerana beban hutang disebabkan keadaan ekonomi, sara hidup yang tinggi…….   … ada 2 pilihan sahaja…….
.
1- Teruskan PANIK dan STRESS setiap hari dgn hidup yg dibebani hutang …

Atau..

2- Dapatkan VIDEO DEBT BUSTER yang akan menunjukkan bagaimana HUTANG dapat di lunaskan dengan menggunakan teknik teknik DEBTBUSTER
.
.
...Jangan cuba membayar hutang hutang anda tanpa mendapatkan ilmu ini kerana mungkin hanya merugikan anda ……..ILMU DEBT BUSTER yang akan di kongsikan ini adalah teknik original yg digunakan oleh saya sendiri dalam mengeluarkan diri saya dari hutang melebihi 1/2 juta dollar Singapura .. .
.
.
Jadi……. Anda boleh lah teruskan dengan cara anda sendiri…
.
.
..Atau Dapatkan VIDEO DEBT BUSTER Sekarang ini dengan HARGA PELANCARAN  DISCOUNT RM50.00
.
itu Sahaja…….. Harga sebenar Program Debt Buster ini adalah RM249.  Harga Pelancaran —>  RM199 sahaja.

 (HARGA TAWARAN ini sehingga September 5hb, 2019 , Harga menjadi RM249 selepas 5hb September 2019 )….. 
.
.
. .Bagaimana AA boleh bantu anda dengan DEBT BUSTER :.

+ AA akan tunjukan kaedah yang anda perlu lakukan dalam  11 video bersiri . 
+ Anda akan juga mendapat video video tambahan setiap bulan mengenai bab hutang , tools baru, interviews dan updates …
.
Setiap video di antara 3 – 12 minit yang  akan menerangkan kaedah kaedah serta tindakan yang perlu anda lakukan secara terperinchi..
.
Dalam video DEBT BUSTER ini AbangAbu akan terangkan,
.VIDEO 1- Pengenalan AbangAbu 
.
VIDEO 2-jenis jenis hutang dan cara yang berlainan bentuk bayarannya ..
.
VIDEO 3.Cara menyelesaikan hutang dengan manusia.

VIDEO 4.Cara Menyelesaikan Pelajaran 

VIDEO 5.Cara menyelesaikan Hutang Kereta 

VIDEO 6.Cara menyelsaikan Hutang Rumah 

VIDEO 7. Kaedah persiapan Pembayaran Hutang .

VIDEO 8. Menukarkan Hutang ke bentuk Visual yang dapat di lihat.

VIDEO 9. Mengenali Hutang dan mengatur strategi lunaskan dengan sistem Debt Buster AbangAbu ini mengikut index Hutang .

VIDEO 10.Kaedah Menambahkan SPEED bayaran HUTANG ini.

VIDEO 11. Contoh Sebenar  Proses Bayaran HUTANG kadeh DEBT BUSTER yang hanya mengambil 61/2 tahun untuk menjadi BEBAS HUTANG termasuk selesaikan HUTANG LOAN RUMAH sebanyak RM150000. 

BONUS VIDEO

 BONUS 1: VIDEO Cara Menyelesaikan HUTANG KAD KREDIT yang banyak ( 3-7 kad ) dan Mencipta KREDIT KAD Personal Anda ( jadi Bank Sendiri ) 
.
BONUS 2: Video Video Bulanan yg mengenai tools tools , interviews bersama guru guru dan juga real interviews dari yang berjaya bebas bebanan Hutang Hutang Mereka …

AbangAbu ingin sekali menolong dan tunjukan kaedah kaedah ini ….

Dan untuk pengetahuan anda , Ilmu ini sangat bernilai sekali ……
kerana dengan teknik ini ……….Allah permudahkan perjalanan menjadi Bebas Beban Hutang . 
.
Untuk anda yang sudah mendapatkan eBook , 10 Langkah bebas hutang pasti akan lebih teruja bila anda dapatkan ilmu dalam video ini.

Bagi yang masih belum dapatkan Ebook anda Boleh dapatkan SEKARANG  
.
.
Value Video ini adalah RM249 ... SEKARANG HANYA RM199  
Tawaran Pelancaran ini hanya hingga 5hb September 2019 .
.
.

10 Video panduan untuk bebaskan diri anda dari Hutang .yang mengandungi semua cara cara settle hutang hutang di bawah ini..

Hutang Kawan, Hutang emak ayah, Hutang Adik beradek,,,,……….. senang cakap hutang dengan manusia.. …Hutang Bisnes , ada yang tersangkut tak dapat bayar sebab takde untung… dan sebagainya .Hutang Kereta . sebab beli tak fikir pun dulu…… Hutang Kredit Kad , sebab pakai macam duit free je  Hutang Personal Loan dan Ansuran Barang Hutang Rumah Hutang ASB
dan yg sewaktu dengan nya…………… .

AbangAbu ingin jemput anda untuk dapatkan Video ini dengan harga bukan– RM249 , Hanya RM199/=

Bayaran boleh di lakukan dengan cara cara di bawah untuk Malaysia .

1- Bank Transfer / Bank in ke MayBank
Now Asia International Sdn Bhd – No Account 555135109019 May Bank
AbangAbu – No 7040097584 – CIMB
.
atau BANK BANK MALAYSIA
2- EMail ke abangabu@nowasia.sg – RE: DEBT BUSTER dengan resit bayaran..
3- Tunggu email konformasi dan verifikasi
4- Pastikan anda tekan link SAHKAN LANGGANAN untuk verifikasi dan anda akan dapat email untuk log ke DEBT BUSTER dengan password yang akan anda terima

UNTUK BAYARAN PAY PAL / KREDIT KAD /DEBIT KAD MALAYSIA

Email ke abangabu@nowasia.sg selepas bayaran di buat untuk aktifkan account anda .

Untuk yang berada di SINGAPORE anda boleh dapatkan DEBT BUSTER dengan step step berikut :

1- Bank Transfer to POSB Bank 060-72619-1
2- Email to abangabu@nowasia.sg – RE: DEBT BUSTER with payment receipt .
3- Wait for confirmation and verification email .
4- Verify your email and get to log in to DEBT BUSTER with the password.

For CREDIT CARD / DEBIT CARD / PAY PAL in SINGAPORE

2- Email to abangabu@nowasia.sg – RE: DEBT BUSTER with payment receipt .
3- Wait for confirmation and verification email .
4- Verify your email and get to log in to DEBT BUSTER with the password

PSS::: NAK JADI AFFILIATE DEBT BUSTER ?

Boleh Join Affiliate DEBT BUSTER

E- COACHING SIMPAN CHALLENGE

Jika anda mempunyai masalah untuk menyimpan , Jangan lepas kan peluang untuk bersama sama dengan AbangAbu ….. dalam mengunakan tip tip praktikal untuk membina simpanan RM300 -RM 1000 dalam 30 hari.

AbangAbu telah siapkan tip tip ini dengan melakukan setiap satu darinya , juga sudah berpuluh ribu orang telah pun menggunakan tip tip simpan ini dan berjaya mencapai simpanan yang tidak pernah capai sebelum itu. Apa yang juga sangat memberangsangkan adalah bagi mereka yg kata memang tiada cara apa sekali pun untuk mereka menyimpan , terperanjat dengan hasil dari 30 hari tip tip harian AA …

Ada yang terperanjat apabila dapat simpan $500 walau sebelum itu tiada pernah simpan walau hanya $100….

Ada juga yang menjadikan kempen ini sebagai satu cara untuk menjadikan seluruh ahli keluarga mempraktikkan tip tip serta amalan kewangan yang baik.

Paling mengujakan adalah apabila melihat hasil dari tip tip mereka …….

JOM , sertai E-coaching Simpan Challenge 30 hari bersama AbangAbu …… dan lihat simpanan anda berganda ganda

HANYA RM30 untuk dapat RM300 -RM1000 dalam 30 hari ……….

Continue reading

COACHING CALL 30 MIN

AbangAbu memulakan sati inisiatif dalam membantu mereka yang memerlukan bimbingan atau nasihat pantas mengenai sebarang isu kewangan dengan coaching call ini.

Ianya di buka pada masa masa tertentu , yang anda boleh BOOK masa dan tarikh yang sesuai .

‌Please select the time that works best for you.Event: 30 Minute STRATEGY CALLTimezone: China, Singapore,

BOOK YOUR APPOINTMENT WITH ABANGABU IN SINGAPORE

SUPER HIGHWAY WANG COACHING APRIL 2019

Pening ! Sebab Duit ?
Macam macam di lakukan tapi macam tak bergerak je……….

Labur sana terus lebur ……. buat bisnes hancur …….. apa lagi nak buat nie…… pening….

Macam macam GURU dah pergi berguru , macam macam Mentor dah bermentorkan ,,,,,, yg maha yg murah semua dah ……..

Apa salah kuuuuu?????

AbangAbu tahu apa yg sebenarnya anda perlu …… Anda perlu ilmu kewangan ….

AbangAbu sekali lagi membuka peluang untuk AbangAbu coach 25 orang selama 3 bulan dalam Kewangan . Jika anda mahukan nya …..

Contact direct AbangAbu di 0197510509 untuk caranya .
terms and Condition Apply*