Rencana : Kewangan dan 2012

Tahun 2012 , sudah pun dikatakan sebagai satu tahun yang kan menjalani ekonomi yang meleset di seluruh dunia, Ini disebakan pelbagai faktor. Nak tak nak diri semua induvidu akan juga merasai kesan akibat kemelesatan ekonomi ini.

SOALAN :Apakah yang paling penting untuk kita lakukan?

JAWAPAN: Dapatkan ilmu kewangan.

AbangAbu amat yakin bahawa 2012 akan menjadi satu tahun yang terbaik untuk anda sekiranya anda mendapatkan ilmu ilmu kewangan dalam mengharungi masa masa sukar 2012. Ilmu ilmu kewangan seperti membuat bajet, pengurusan kewangan, pelaburan, serta idea idea penjanaan wang  harus diberikan perhatian.

Jika anda masih lagi bingung dan tidak mahu menimba ilmu kewangan maka , anda akan terus akan menjadi lebih tertekan. Walau pelbagai bantuan yang diberikan oleh pelbagai pihak , masalah anda akan tetap sama dan tidak akan berubah jika tidak mendapatkan ilmu ilmu kewangan.

Jadi fokuskan pada tahun ini anda akan terus menimba ilmu ilmu kewangan.  Hadiri seminar seminar kewangan, baca majalah majalah kewangan dan buku buku kewangan dan teruskan amalan suka menyimpan.

Ini lah ayang harus dilakukan. Tiada lagi memberikan alasan walau selogik mana sekalipun alasan anda. Ilmu kewangan lah yang boleh membantu anda dalam tahun 2012 in.

Sebagai , memberikan anda sesuatu yang baik untuk dimulakan adalah dengan mendapatkan satu satunya DVD saya yang dihasilkan untuk membantu . 8 jam DVD yang akan membuka minda anda serta memberikan ilmu ilmu kewangan yang unik ada disediakan untuk anda, Jadi ambil peluang ini.  KLIK untuk maklumat

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *