Menjana Wang di Internet

Sejak kebelakangan ini , banayak seminar dan bengkel menjana Wang di internet sedang berlangsung!!!!

AbangAbu amat tertarik dengan industri ini kerana banyak sekali diperbualkan mengenai menjana wang di internet ini. Tapi malangnya apa yang AbangAbu dengar pula dari ramai orang amat menyedihkan kerana terdapat ramai yang mengaku diri mereka “pakar pakar dan juga selalu membuat iklan iklan dalam akhbar untuk meyakinkan pelanggan ” telah meletakan harga yang amat tinggi dengan menjanjikan mereka akan menjana wang dalam internet.

Malangnya ada yang membayar dengan harapan yang tinggi, bagaimana pun mereka tidak mendapat apa apa hasil sebaliknya mereka digesa untuk sambung dengan menghadiri bengkel lain . Ini adalah sesuatu yang paling salah dari segi pandangan AbangAbu.

AbangAbu sendiri adalah seorang yang ingin belajar banyak tentang ilmu internet ini. Dan apa yang AbangAbu dengar dari pakar pakar ini amat membingungkan kerana tahap yang disampaikan oleh ramai pakar pakar ini seperti kita dah faham benar dengan internet padahal kita tidak faham langsung pun .

AbangAbu pun mula belajar lebih dari internet sendiri dengan mencari ilmu ilmu di internet melalui google search.

Akhirnya setelah hampir 2 tahun mengharapa orang lain menjaga website dan blog sebab AbangAbu tidak tahu sangat menggunakannya. Namun tak ada apa apa hasil kewangan yang dirai pun.


Ini menjadikan AbangAbu ingin belajar bagaimana untuk menjana duit di internet. Akhirnya AbangAbu cuba lakukan apa yang telah saya cuba dan lakukan , banyak kesilapan dan cara cara yang dilakukan tidak mendatangkan sebarang hasil.

Akhir sekali barulah AbangAbu mendapat kepastian cara yang betul betul kita boleh menjana duit yang tidak selalu diberitahu oleh pakar pakar semua.

AbangAbu hanya mahu anda siapkan 3 perkara dahulu sebelum pergi apa apa seminar kerana kalau 3 perkara ini belum ada , memang anda tidak akan dapat menjana wang dari internet secara konsisten.

3 perkara yang pada pandangan AbangAbu MESTI ada:

dalam blog AbangAbu hari ini akan AbangAbu berikan perkara paling penting dan asas untuk menjana pendapatan lumayan di internet.

1) Membina Blog yang menguntungkan , membina blog yang akan menarik perhatian orang untuk singgah dan menjadi pengikut anda, membina blog yang memberikan informasi yang berguna untuk pembaca.  Ini amat penting.

AbangAbu pada mulanya membayar orang untuk membuat blog AbangAbu , tapi ianya tidak menjana apa apa pun , kerana sebenarnya apa yang penting adalah menulis maklumat maklumat yang berguna . Betul kata mat saleh “content is KING in internet”

AbangAbu mula menulis dan mengodeh godeh secara sendiri selama hampir beberapa bulan untuk menghasilkan blog yang anda sedang baca ini. Ini adalah saya buat sendiri tanpa membayar sesiapa pun melainkan hosting domain.

Jadi pertama sekali anda perlu membina Blog yang menarik dan betul. Dan amat saya terperanjat kerana seorang IM malaysia yang mengikuti satu talk saya mengeluarkan sesuatu yang saya rasa boleh membantu ramai yang masih tidak faham akan dan masih tidak tahu apa yang harus dimulakan dahulu.

AbangAbu amat gembira untuk syorkan kepada anda semua satu produk yang amat penting dengan satu bayaran hanya RM50.

Dapatkan segera produk ini dari AMIRUL HAFIZ

Thank you Amirul untuk satu product yang paling asas untuk sesiapun yang ingin menjana wang di internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *