Tag Archives: abangabu the boss

the BOSS – ABC – Social Media Mastery

tiba tiba macam nak buat something lain …. During PKP semua trainer dan speakers terus buntu…. tak tau nak buat apa ….

Alhamdullilah AbangAbu terus buat something yang memang tak terfikri sebelum ini , Buat Live di FB PAGE …..

ada buat 7 hari Live setiap hari dengan topik topik kewangan , walaupun tak ramai yang menonton di sebabkan mungkin benda tu bukan satu norma pada waktu itu….. Namun dengan PKP terus di ketatkan dan juga pendemik kovid seolah tiada tanda penurunan , maka tetiba ramai yang sudah mula menonton .

Setelah semua berlalu dan makin ramai pula yang sudah buat macam macam webinar dan zoombinar menjadikan AA nak buat benda lain plak.

Bemulalah satu idea selepas 8 x 21 hari challenge , 15 program , 7 workshop 3 hari dan juga 2 program 10 bulan telah AA lancar kan .

Abangabu ingin memulakan satu kaedah mengajar ilmu dengan adaptasikan konsep reality show ….

Tujuan utama nak bagi peluang untuk semua orang dapat perform apa yang mereka belajar . Contohnya dah belajar banyak pasal media social tapi takde platform untuk cuba dan apply benda yang kita belajar…

Jadi AA ambil peluang untuk buat satu platform bagi adek beradek yang belajar untuk peluang aplikasikan apa yang mereka belajar .

Akan bermula dari 20/11/2020 sebagai satu program reality yang juga memberi peluang untuk menjana duit serta membina brand .

Jom Like Page THE BOSS – ABC