SISTEM URUS DUIT ANDA – EXCEL SHEET

https://www.facebook.com/mekanikwang/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf   KLIK DI LINK ATAS UNTUK DETAIL ……   MONEY MANAGEMENT EXCEL SISTEM FOR PERSONAL! TAWARAN MILIKI MASA TERHAD HINGGA 30JUN —————————————————————————-—————————————————————— This is first and foremost about a completely new way of managing your money. . A paradigm shift. The fact that it’s all done using extremely effective, easy-to-use excel software? That’s just … [Read more…]

Salam Ramadhan

Apa khabar brade and sista semua .   Amacam dah masuk hari 4 , helloooo semua puasa kan …. jangan plak jadi macam time sekolah lah plak , selalu sangat ponteng puasa hehehehe… moga Allah ampunkan dosa dosa masa lalu tu. Lama plak tak post apa apa kat sini , tu lah tergerak hati plak … [Read more…]

3 Mitos mengapa takut untuk mulakan perniagaan .

AbangAbu ingin berkongsi akan maklumat mengenai 3 sebab atau mitos yang menyebakan ramai tidak memulakan perniagaan . Ini adalah hasil dari pada perjumpaan dengan lebih 100 usahawan usahawan . AbangAbu ingin kongsikan kepada anda bahawa apa yang menyebabkan mereka tidak memulakan perniagaan sebenarnya ada mitos dan tidak sama sekali kenyataan tersebut benar . 1. Ia … [Read more…]

THE FIGHT IS “ON”

Alhamdullilah , Assalamualaikum , Selalunya dalam masa anda di landa pelbagai ujian adalah masa tebaik untuk melihat banyak perkara. 1. Anda dapat lihat kekuatan diri anda sendiri dalam menghadapi ujian tersebut. Bagaimana kekuatan mental anda dalam menangani pelbagai emosi yang melanda, Anda akan faham diri anda sendiri. 2. Anda juga dapat melihat dan merasai pelbagai … [Read more…]